naše wagsice

Od veterinarke do bivših manekenki: Naši nogometaši osvajaju naša srca, a tko su ljepotice koje su ukrale njihova?

23.11.2022 u 13:00

Bionic
Reading

Iako većina naših Vatrenih čuva svoje obitelji od pozornosti ne dajući puno prostora medijima da pišu o njihovim privatnim životima, ponekad ipak ne mogu odoljeti pa podijele neki sretan trenutak koji dožive sa svojim izabranicama

Biti žena nogometaša zvuči kao život iz snova, ali nositi tu titulu svakako nije jednostavno. Iako bogat, život je to s puno odricanja i razumijevanja. Za vrijeme Svjetskog prvenstva sva pozornost svijeta usmjerena je na nogomet, život nogometaša, a time i na njihove ljepše polovice.

Supruga koju najdulje poznajemo je Vanja Modrić. Iako ne voli medijsku eksponiranost, titula supruge jednog od najboljih igrača na svijetu ne dopušta joj da živi kao anonimus. Upoznali su se kada je Luka imao samo 19 godina, a Vanja 25 te su u skladnom braku već 12 godina.

Iz rodne Kutine preselila se na Ravnice, zaposlila kod Mamića, gdje je upoznala Luku koji je tada igrao u Dinamu. Osim uloge upoznavanja, Zdravko Mamić u njihovom je odnosu odigrao još jednu vrlo bitnu ulogu – vodio je Vanju pred oltar prilikom crkvenog vjenčanja 2011. godine.

Obiteljski prijatelji Modrićevih su i Mateo Kovačić te njegova prekrasna Izabel.

Upoznali su se prije desetak godina u crkvi svetog Antuna u Sesvetskim Selima, gdje je Mateo bio ministrant, a ona pjevala u zboru. Jedno vrijeme su bili u vezi na daljinu, no to ih nije spriječilo da 2017. okrune svoju vezu brakom.

Izabel, poput mnogih žena nogometaša, ima svoj vlastiti brend Lunilou koji izrađuje odjeću od finih materijala, a podršku joj pruža i Mateo koji se nedavno s Modrićem našao u ulozi modela.

U dugom braku prije kojeg je slijedilo i dugo prijateljstvo je i Ivan Perišić. Naša 'omiška stina' ipak nije bila tako snažna pa je već u školskim danima pao na šarm Splićanke Josipe. Iako o Josipi ne znamo puno, Perišić je nedavno otkrio da mu je bila velika pomoć pri završetku škole jer je stalno prepisivao od nje.

Podrška Ivanove Josipe svakako je još uvijek prisutna jer ga prati kamo god ga posao odvuče.

Ranije jako medijski eksponiran, a trenutno brak o kojem malo znamo je onaj Dejana Lovrena i supruge Anite. Upoznali su se još 2005. godine, kada je Dejan imao samo 16 godina, a zajedno su i danas.

Odabranica Marka Livaje je lijepa Iris. Iako su već duže u vezi te već imaju dvoje djece, par je tek nedavno izgovorio sudbonosno 'da', a bivša manekenka voli dijeliti trenutke iz zajedničkog života na društvenim mrežama.

U ne tako dugim brakovima su i pripadnici mlađe generacije naših reprezentativaca.

Srce Metkovca Brune Petkovića osvojila je atraktivna 33-godišnja Iva Šarić, manekenka i bivša žena nekadašnjeg dinamovca i hrvatskog reprezentativca Jerka Leka. Iako rijetko objavljuju zajedničke fotografije, rado zajedno provode vrijeme pa su nedavno otputovali u Španjolsku.

Andrej Kramarić već dugo je u vezi, a zadnjih nekoliko godina u braku sa Zagrepčankom Miom Ćurković. Iako je sigurno podrška u Andrejevoj briljantnoj karijeri, Mia nije zapostavila obrazovanje te se u zajednički život upustila tek nakon što je završila studij veterine u Zagrebu.

Skromna Zagrepčanka, koja nije luda za dizajnerskim 'krpicama' niti za šminkom, voli tjelovježbu i zdrav način života pa Krama ponekad podijeli i fotografije zajedničkog vježbanja.

Uskoro će u bračnu luku uploviti i Josip Juranović, koji je nedavno zaprosio Lanu Miholjević, 23-godišnju Riječanku koju je upoznao u Splitu. Plavokosa Lana završava Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu, a slobodne trenutke od fakultetskih obaveza koristi za odlaske zaručniku u Škotsku.

  • +5
Hrvatske WAGsice Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX