SAMOZATAJNA OBITELJ

Roditelje i sestru Luke Modrića ne viđamo često u javnosti, a sad s tribina u Dohi zdušno bodre Vatrene

  • Autor: G.R.
  • Zadnja izmjena 27.11.2022 18:30
  • Objavljeno 27.11.2022 u 18:22
Roditelji i sestra Luke Modrića

Roditelji i sestra Luke Modrića

Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Među navijačima na stadionu Khalifa International u Dohi, u moru kockastih dresova fotograf je 'ulovio' obitelj Luke Modrića koju rijetko viđamo u javnosti, Stipu i Radojka Modrić s mlađom kćeri Diorom

S roditeljima Luke Modrića na tribinama je pozirala i voditeljica Mila Horvat koja se pohvalila fotografijom na Instagramu napisavši: 'Tata i mama #Modrić… Uvijek u ❤️'.

O plavokosoj sestri Luke Modrića, Diori, malo toga se zna, tek to da je studirala menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Rijeci.

Osim nje Luka ima i sestru Jasminu, a obje su mlađe od njega i rijetko se mogu vidjeti u javnosti jer se ne eksponiraju. Tek ponekad ih naš kapetan pokaže na svom Instagram profilu, kao što je to učinio prije dvije godine kad je Jasmini čestitao rođendan.

Luka Modrić sa sestrom

Luka Modrić sa sestrom

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Samozatajna Jasmina sad se preziva Plecić i magistra je ekonomije, a prije nekoliko godina godine zadarski portal 057info.hr objavio je da je zaposlena u gradskoj upravi Grada Zadra gdje živi sa suprugom.

  • +29
  • +26

Hrvatska - Kanada, navijači na tribinama

Izvor: Profimedia / Autor: OZAN KOSE / AFP / Profimedia

Podsjetimo, jedan od najvećih hrvatskih sportaša svih vremena djetinjstvo je proveo u mjestu Modrići kraj Zatona Obrovačkog. Bezbrižno odrastanje prekinuo je rat, a teška vremena su izgradila njegov neuništiv karakter. Odgojen skromno i radišno, s dozom inata i vjere u sebe postao je inspiracija za sve generacije.