NAVIJA IZ ZAGREBA

Slavlje zbog pobjede: Lijepa Paula Puškaš ne krije koliko je ponosna na svog dragog, Lovru Majera

27.11.2022 u 19:52

Bionic
Reading

Manekenka i diplomirana ekonomistica Paula Puškaš izabranica je nogometnog reprezentativca Lovre Majera, a na svom Instagramu podijelila je djelić atmosfere iz svog doma nakon što je Majer postigao četvrti gol za Hrvatsku protiv Kanade

Lovro Majer, 24-godišnji nogometaš Rennesa i hrvatski reprezentativac ljubi magistricu ekonomije i manekenku Paulu Puškaš, no ovaj je par prilično samozatajan pa njihovih zajedničkih fotografija nema ni na društvenim mrežama.

Svog dragog lijepa brineta nije bodrila u Katru, već je iz Francuske stigla u Zagreb, gdje je u okrilju obitelji gledala utakmicu i navijala za Vatrene. Svi su, naravno, bili u hrvatskim dresovima s Majerovim brojem 7 na leđima, a lijepa Paula nije skrivala koliko je ponosna na uspjeh svog izabranika.

Ona je nosila Majerov dres s utamice iz 5. kola Lige nacija kad je Hravatska na Maksimiru pobijedila Dansku 2:1 krajem rujna, a golove su za Hrvatsku dali Borna Sosa i Lovro Majer.

Uz studiranje na Ekonomskom fakultetu zgodna Zagrepčanka radila je i kao manekenka, a nakon što je prije dvije godine primila diplomu u ruke zaposlila u jednoj multinacionalnoj kompaniji u odjelu financija i revizije.

  • +29
Hrvatska - Kanada, navijači na tribinama Izvor: Profimedia / Autor: OZAN KOSE / AFP / Profimedia

Posljednjih nešto više od godinu dana uživa u životu u Francuskoj gdje s Majerom živi u Rennesu, a ako je suditi po njezinom Instagramu svaku priliku koristi za izlet do Pariza, koji je udaljen sat i pol vožnje brzim vlakom.