vole se od srednje škole

I ona je stigla u Katar: Josipa Perišić navijat će za svog Ivana i Vatrene s ostalim WAGS-icama

07.12.2022 u 21:00

Bionic
Reading

Navijačka euforija uvukla se u svaku poru društva. Hrvatske boje i navijački rekviziti preplavili su i Hrvatsku i Katar, svi s nestrpljenjem očekuju utakmicu naše reprezentacije s brazilskom ovog petka. Ondje su, kao najveća podrška, stigle i obitelji naših nogometaša. Došli su i najmiliji od Ivana Perišića

Ivan Perišić 'osvetio' je Hrvatsku u utakmici s Japanom zabivši jedini gol u regularnom 90-minutnom dijelu utakmice. Briljantni Perišić tim je pogotkom postao najbolji hrvatski strijelac na velikim natjecanjima. Ovo je ukupno njegov deseti gol, odnosno šesti na svjetskim prvenstvima. Uspješnom Perišiću vjetar u leđa na sljedećoj utakmici dat će i obitelj, koja je stigla u Katar.

'Omiška stina' upoznala je svoju partnericu Josipu još u školskim klupama, a nedavno je priznao kako je baš zbog nje prolazio školske predmete. Slobodno vrijeme radije je ispunjavao loptom nego knjigom pa je 'štreberski mentalitet' njegove Josipe bio spas za našeg reprezentativca.

Iako su u dugogodišnjoj vezi, par se crkveno vjenčao tek u ljeto 2020. godine. Bilo je to tajno vjenčanje u krugu najbližih članova obitelji, a kao posebno mjesto par se odlučio za prekrasnu kulisu otoka Šolte i crkvu sv. Mihovila. Mladenka je nosila istu vjenčanicu koju je nosila i 2012. na civilnom vjenčanju.

Josipa je velika potpora svome Ivanu, prati ga gdje god ga njegova nogometna karijera odvede pa je tako s obitelji stigla u Katar. Na storijima je podijelila fotografiju kako uživa na katarskom suncu, ali i fotografiju vesele družine koja je stigla podržati uspješnog tatu 8-godišnje kćeri Manuele i 10-godišnjeg sina Leonarda.

Iako fizički sliči majci, ljubav prema nogometu Leonardo je naslijedio od oca. Tako roditelji često dijele snimke i fotografije Perišićeva nasljednika u nogometnim dresovima, s nadom da će jednog dana i on zaigrati za našu 'repku'. Leonardu i Manueli ove godine se pridružio i maleni Luka, koji je rođen ljetos.

Ivan i Josipa Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Martin Hangen / Shutterstock Editorial / Profimedia