DOBRO RASPOLOŽENI

[VIDEO] Procurila snimka s plaže: Pogledajte kako se naši nogometaši provode u Katru

03.12.2022 u 14:05

Bionic
Reading

Uz Dalićevu dozvolu, naši reprezentativci imaju dovoljno vremena i za mali odmor i opuštanje, a sve kako bi se što bolje pripremili za dvoboj osmine finala ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Katru, gdje ih čeka Japan

Kada je točno nastala snimka koja je procurila na TikToku, nije poznato, no sudeći da su na istoj Marko Livaja, Nikola Vlašić, Mario Pašalić, Martin Erlić i Ante Budimir, mnogi su zaključili kako je video potajno snimljen ovih dana u Dohi. Riječ je o snimci na kojoj naši reprezentativci uživaju na pješčanoj plaži i dobro se zabavljaju.

No, umjesto da se osvježe u moru, odlučili su isprobati ogromnu ljuljačku postavljenu u plićaku. Na istu je, nakon kratkih 'pregovora', odlučio sjesti Marko Livaja, a onda su ga dečki pokušali zaljuljati, u čemu se najuspješniji pokazao Nikola Vlašić.

Sve to izazvalo je salve smijeha kod ekipe, potvrđujući samo ono o čemu se priča - da je atmosfera među dečkima i više nego dobra.

  • +46
SP Katar: HRVATSKA - BELGIJA Izvor: EPA / Autor: RUNGROJ YONGRIT

Iako u komentarima ispod snimke neki tvrde kako je ista snimljena prije godinu dana na jednoj od plaža u regiji, sudeći po ljuljačci u plićaku, na pješčanoj plaži, baš kakva se nalazi ispred hotela Hilton Doha gdje su naši reprezentativci smješteni, snimka je nastala ovih dana.