NEMA SREĆE

U jeku pandemije britanska princeza treći put zaredom odgodila kraljevsko vjenčanje

16.04.2020 u 23:20

Bionic
Reading

Britanska princeza Beatrice i službeno je odustala od organizacije raskošne ceremonije vjenčanja sa zaručnikom, talijanskim tajkunom Eduardom Mapellijem Mozzijem, zahvaljujući vladajućoj pandemiji koronavirusa. Par je već dva puta odgodio svoje vjenčano slavlje, a ni treći put nije im se posrećilo

Unuka britanske kraljice Elizabete prvo je dva puta morala otkazati svoje vjenčano slavlje zbog oca princa Andrewa koji je cijeloj kraljevskoj obitelji priredio veliki seksualni skandal, a sada ga je nanovo odlučila odgoditi zahvaljući pandemiji koronavirusa.

Svečana ceremonija vjenčanja trebala se dogoditi 29. svibnja u kapelici St. James u Londonu, nakon koje je planiran domjenak u Buckinghamskoj palači u organizaciji kraljice Elizabete.

  • +2
Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi Izvor: Profimedia / Autor: Will / MEGA / Mega Agency / Profimedia

'U ovom trenutku princeza Beatrice i njezin zaručnik jednostavno ne razmišljaju o svom vjenčanju, niti o mogućim alternativama da se ove godine ipak i održi', američkom magazinu People potvrdio je glasnogovornik para.

Britanska vlada ovog je četvrtka priopćila da će stroge mjere izolacije biti na snazi u cijeloj državi još naredna tri tjedna, a još početkom ožujka brojni su spekulirali kako će zahvaljujući koronavirusu vjenčanje princeze Beatrice i njezinog zaručnika i ovoga puta biti odgođeno.