MARIJA BORIĆ JERNEIĆ

U jednom od rijetkih izlazaka domaća glumica pokazala poveći trudnički trbuščić

13.06.2023 u 12:54

Bionic
Reading

Na jučerašnjem perdstavljanju nove knjige pjevačice Danijele Martinović mnoge je iznenadio dolazak domaće glumice Marije Borić Jerneić, koja sa suprugom Branimirom Jerneićem željno iščekuje drugo dijete

Odjevena u bijelu haljinu, ispod koje se nazirao sad već poveći trudnički trbuščić, 42-godišnja glumica Marija Borić Jerneić stigla je na promociju knjige 'Tuširanje duše' pjevačice Danijele Martinović. Opušteno je pozirala okupljenim fotografima, a cijelo vrijeme nije skidala osmijeh s lica.

Da je trudna Marija Borić Jerneić otkrila je krajem travnja u podcastu 'Mame kod Lane', koji vodi njezina kolegica Lana Gojak Bajt. Upravo njoj se povjerila kako nakon sina, sa suprugom Branimirom Jerneićem sada čeka djevojčicu.

  • +31
Danijela Martinović - promocija knjige 'Tuširanje duše' Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL

S HDZ-ovim političarom Branimirom Jerneićem, za kojeg se udala 2019. na intimnoj ceremoniji, u ožujku 2020. dobila je sina, a uskoro će njihova tročlana obitelj postati bogatija za još jednog člana.

O svom privatnom životu Marija nerado priča, stoga je mnoge iznenadilo kada je u podcastu otkrila da je trudna. Inače, Marija i Branimir sa sinom su iz Zagreba preselili u Zagorje, a u metropolu se vraćaju zbog posla, ali i druženja s prijateljima.