ogorčena je

Domaća glumica opisala neugodno iskustvo iz elitnog zagrebačkog kafića: 'Presvukla sam dijete na wc školjci'

18.03.2022 u 18:51

Bionic
Reading

Marija Borić Jerneić doživjela je šok u centru Zagreba u kafiću te je to odlučila podijeliti s ostatkom svijeta. Ljubazno je zamolila za pomoć, no oni su joj odbrusili. Nakon objave na društvenim mrežama, ispričali su joj se

'Danas u jednom poznatom kafiću u centru Zagreba u kojem, naravno, nema prostora gdje bi se beba mogla presvući, pitam konobaricu smijem li presvući dijete na klupici koju nitko ne vidi, samo što me nije izbacila van. Eto, toliko je bila 'ljubazna' prema meni. Pitam ju gdje bi mogla to napraviti, a ona mi kaže pa na wc-u (beba nema još 2 god)', započela je Marija Borić Jerneić svoju objavu.

'Oke, oke, oke, mislim si ja, pa kaj je tebi, wc vam nije čist, al nema veze ne kažem ništa, ne želim se raspravljati. Ugl, stavila sam svoju jaknu na školjku (jakna se upravo pere), presvukla dijete i odlučila da se tamo više ne vraćam. Ne zbog toga što nemaju prostor za presvlačenje, nego zbog neljubaznosti, manjka empatije i nimalo razumijevanja', piše u nastavku.

Na Instagramu joj se ubrzo javio zagrebački kafić te su se ispričali za iskustvo koje je doživjela, a glumicaa je napisala: 'Isprika prihvaćena. Nadam se da se ni jedan roditelj s djetetom neće naći u situaciji u kakvoj smo jučer bili sin, suprug i ja'.

  • +3
Marija Borić Jerneić Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Glumica koju šira javnost poznaje po ulogama u brojnim serijama od 2019. godine u braku s Branimirom Jerneićem. Krajem ožujka 2020. godine dobili su svoje prvo dijete, dječaka. Rodila je u zagrebačkoj bolnici Svet duh.