nema opuštanja

U dvoje je lakše: Indira Levak teše liniju u najboljem društvu

04.01.2021 u 16:48

Bionic
Reading

Supružnici Levak uživaju u svakom zajedničkom trenutku. Posložili su život tako da sve rade zajedno i to, više puta se pohvalila Indira - odlično funkcionira. Vole zajedno stvarati, ali i uživati u plodovima svog rada, a zajedno, već mnogi to znaju i vježbaju

Blagdani predstavljaju veliku kušnju čak i za one najdiscipliniranije. Rijetki su ti kojim tijekom blagdana su odoljeli omiljenim delicijama i kapljici više. Indira Levak je jedna od onih koja ništa ne preušta slučaju pa ni održavanje svoje vrhunske linije. Uz pomoć supruga bivšeg prvaka u bodybuildingu i poduzetnika Miroslava Levaka krenula je s vježbanjem i motiviranjem svojih pratitelja da se i oni odvaže na isto.

  • +3
Indira Levak Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

'Upute trenera. Zamisli da je četvrtak, a ne nedjelja?! (nedjeljom se malo više odmara tako razmišlja žena). Ali istina je da je u dvoje sve lakše', poručila je pjevačica pored videa na kojem pokazuje kako ona i suprug zajedničkim snagama odrađuju trening.

Indira je nedavno rekla kako ju je teško dovući u teretanu, koja je kat niže, ali da kad uđe je - najbolja. Izjavila je da bez svega može ali bez kulena, slanine i čokolade ne bi mogla. Donedavna članica žirija u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' ne krije da joj je suprug Miroslav Levak najveći fitness uzor i motivacija. Njezinu prehranu, otkrila je, čine 65% proteini, 25% ugljikohidrati i 10% masti uz dodatke vitamina, minerala i dostatne količine tekućine.