U SVEMU VIDI TRENING

Ako pitate Indiru Levak, za biti u top formi ne treba vam uopće oprema

13.12.2020 u 15:04

Bionic
Reading

Vjerojatno poznate nekog tko nikad nije ni pokušao dovesti se u formu ili trenirati nešto, jer mu je oprema preskupa, ili nekog tko je kupio svu opremu za plivanje, osim samog bazena, a da se nikad nije smočio. Indira Levak ima rješenje za njih

'Idemo malo prošetati i uhvatiti svježeg zraka, reče Miroslav', piše na početku petominutnog videa, podijeljenog na Instagramu Indira, a u komentaru dodaje da se po garderobi vidi da je šetnja bila samo navlakuša.

Unatoč tome što se dala nasamariti, i što se spremila za šetnju, Indira je uz supruga Miroslava odradila trening. Pa ako mogu oni uz svoju privatnu teretanu i prilagođene sprave, stvarno više nemate ispriku za zanemarivanje kondicije uzrokovano epidemiološkim mjerama.

'Evo dokaz da se i uz negodovanje, debelu jaknu i platforme može odraditi trening, kaže popularna pjevačica i poručuje: 'Ljudi ne treba vam oprema, treba vam moj Mirek!'.

  • +13
Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Ne znamo koliko je Indira spremna na ustupanje ovog nevjerojatnom motivatora, ali je zato nesebično podijelila video koji će vas nadahnuti na vježbanje i u vremenima kad su teretane zaključane.

'Prolazimo mi lijepo i gospodin u svemu vidi trening', komentira Indira dok Mirek naizmjence jednom rukom podiže odbačenu željeznu ogradu.

Vježbe s ogradom, kako se čini, Indiri nisu posebno drage pa ih je duhovitim dosjetkama eskivirala.

'Ajde sad dosta, još će nas netko uhapsit', izvukla se pjevačica od podizanja odbačene ograde, dok je onu na još funkcionalnoj ogradi preskočila zbog bojazni da je ne ičšupa.

'Gospodin se bavi bravarijom, pa ako otrgne ogradu popravit će je', objašnjava Indira.