FITNESS KREACIJA

Zato ima super tijelo: Indira Levak hvali se spravom koju je samo za nju dizajnirao suprug Miroslav

03.12.2020 u 09:54

Bionic
Reading

Nije tajna da naša pjevačica uživa u braku sa suprugom Miroslavom Levakom te da dijele mnoge zajedničke strasti - a jedna od njih je i ona prema vježbanju. Već mnogi znaju kako njezin životni partner dizajnira sprave za vježbanje, a s obzirom Indirino isklesano tijelo naprave Miroslava Levaka za fit tijelo itekako funkcioniraju. Temperamentna Slavonka se pohvalila izumom koji je osmislio specijalno za nju

Indira Levak ne krije da joj je suprug Miroslav Levak najveći fitness uzor i motivacija, a rezultati njenog redovnog vježbanja itekako su vidljivi. Svaki slobodan trenutak provodi u teretani, a suprug inače trostruki prvak Hrvatske u bodybuidlingu uz nju i sam vježba te nadzire njezin napredak.

  • +13
Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Posljednjim snimkama na Instagram storyju uspjela je mnoge nasmijati. 'Moram na trening, pobijedila sam samu sebe. Ajmo debelguza. Nema šerifa, ali neću varati', ispričala je Indira u svojim videima i pokazala kako izvodi vježbu za lijepo oblikovanu i čvrstu stražnjicu na spravi koju je njezin voljeni muškarac dizajnirao za nju, a koju je već pokazala svojim fanovima.

'Sa spravom za gluteus koju je mužić specijalno za mene izradio i nisam baš u nekoj ljubavi', otkrila je ranije pjevačica i članica žirija showa na Novoj TV 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Mnogo puta je Indira hvalila svog Mireka, koji ima zlatne ruke te u njihovoj kućnoj teretani stalno uvodi inovacije, a sprave za oblikovanje svih dijelova tijela, nastale su iz njihove zajedničke ljubavi prema kretanju i vježbanju. Par se već dulje vrijeme uspješno bavi dizajniranjem te imaju svoj vlastiti pogon u kojem kreiraju sve od namještaja do vanjskih stepenica.