čestitke pljušte

U domu Ivana Rakitića naveliko se slavi: Sretni nogometaš sve je otkrio na Instagramu

16.12.2020 u 09:33

Bionic
Reading

Ovih dana u obitelji proslavljenog nogometaša i njegove supruge Raquel Mauri bilo je doista veselo. Kako na društvenoj mreži često dijele zajedničke romantične trenutke i ne kriju koliko su sretni zajedno, tako ondje ne zaboravljaju ni jedno drugome čestitati rođendane

Ivan Rakitić je voljenoj supruzi s kojom je već sedam godina u braku, uputio srcedrapateljne riječi kojima joj je čestitao 31. rođendan, a s fotografijom je fanovima pokazao kakvo slavlje joj je priredio.

  • +4
Rakitić i žena Izvor: Profimedia / Autor: UQU Quimi Ortiz / The Photo One / Profimedia

'Sretan rođendan moja ljubavi! Znaš da si mi najvažnija osoba u životu, želim ti sve najbolje. Ponosan sam što s tobom slavim ovaj specijalan dan. Volim te puno', napisao je nepopravljivi romantičar kraj fotografije na kojoj s Raquel pozira okružen balonima u obliku srca.

Među ostalim joj je darovao šest buketa ruža od kojih svaki sadrži po jedno slovo njezinog imena. Inače, Ivan je davnih dana naučio španjolski, a to je jezik kojim najčešće i piše poruke na društvenim mrežama, pogotovo kada je riječ o brojnim romantičnim porukama svojoj dragoj.

Sretni supružnici otkako su započeli vezu 2011., ne odvajaju se jedno od drugoga. Vjenčali su se u tajnosti u travnju 2013. Za vjenčanje se saznalo kada je španjolski sportski novinar sasvim je slučajno nabasao na vjenčanje Ivana Rakitića i Raquel Mauri u njenoj rodnoj Sevilli te njihovu fotografiju objavio na svom Twitteru uz čestitke mladom paru. S godinama njihova obitelj dobila je i pojačanje - dvije djevojčice, koje Rakitić naziva 'moje princeze'.