NE ŠTEDI

Brend koji sad svi nose: Rakitićeva supruga iskeširala 4000 kuna na kupaće kostime za sebe i djecu

21.08.2020 u 14:29

Bionic
Reading

Poput brojnih supruga nogometaša, Španjolka Raquel Mauri, supruga domaćeg nogometnog reprezentativca Ivana Rakitića, gaji veliku ljubav prema skupocjenim modnim kombinacijama na kojima ne štedi

Nova fotografija atraktivne Raquel Mauri, supruge našeg nogometnog reprezentativca i igrača španjolske Barcelone, 32-godišnjeg Ivana Rakitića osvanula je na Instagramu, a zaljubljenice u modu brzo su prepoznale sve krpice koje je tada nosila poznata Španjolka, kao i njezine kćeri.

Naime plavokosa Raquel osvanula je u skupocjenom kupaćem kostimu koje su ovo ljeto nosile i druge poznate dame. Riječ je o kostimu talijanske marke LaRevêche, čija je cijena 1900 kuna, a supruga našeg nogometaša odabrala je model u boji breskve. Identične jednodijelne kostime na dječjem je odjelu iste modne kuće kupila za svoje dvije kćerkice te ih modno uparila. Kostimi za djecu mogu se kupiti po cijeni od 1130 kuna.

Osim toga, sebi i svojim mezimicama mlada je mama isplela identične pletenice. Za fotografiju su sve tri pozirale uz tatu Ivana na bazenu vile u kojoj trenutno uživaju i odmaraju.

Izgleda da po pitanju mode Španjolka Raquel ne štedi te istome uči i svoje nasljednice.

U jednakom kupaćem kostimu, samo crne boje, ovo je ljeto viđena Adriana Đurđević, djevojka nogometaša Duje Ćaleta-Cara, te Marta Fernandes, supruga nogometaša Juniora Fernandesa.