JOŠ UVIJEK SU LUDO ZALJUBLJENI

Devet godina zajedno: Ivan Rakitić dirljivom objavom čestitao supruzi godišnjicu ljubavi

22.08.2020 u 11:48

Bionic
Reading

Kada je s 21 godinu dobio poziv za Španjolsku, naš proslavljeni nogometaš Ivan Rakitić nije ni slutio da će mu se život uskoro potpuno promijeniti. Već prve večeri po dolasku u Sevillu izašao je s bratom u bar hotela u kojem je odsjeo, a ondje je ugledao ženu svog života. Prelijepa konobarica bila je Raquel Mauri, njegova današnja supruga koju još uvijek voli kao prvog dana

Od tog je sudbonosnog trenutka prošlo devet dugih godina, no njihove se emocije nisu ugasile. Ivan Rakitić i njegova Raquel još uvijek su ludo zaljubljeni jedno u drugo.

'Sretna godišnjica ljubavi. Devet godina uz tebe, devet godina prepunih ljubavi i sreće! Hvala ti na svim proživljenim trenucima, nikad neću zaboraviti dan kada smo se prvi put poljubili. Neka ova ljubavna priča traje još dugo. Volim te puno', poručio je voljenoj supruzi naš reprezentativac putem Instagrama.

Inače, Rakitić i Raquel upoznali su se u Sevilli 2011. godine, u baru hotela u kojem je on odsjeo kada je došao potpisati ugovor za nogometni klub Sevilla. Ivan se zaljubio na prvi pogled, kako je kasnije otkrio u mnogim intervjuima, no Raquel je tek nakon sedam mjeseci nagovaranje pristala izaći s njim na spoj.

Vjenčali su se u tajnosti u travnju 2013., a u lipnju 2015. napravili su veliko crkveno vjenčanje u katedrali u Sevilli. Otada traje njihova ljubavna priča, a kruna njihove ljubavi su dvije preslatke djevojčice, Althea i Adara.