ODUŠEVILI DOMAĆINE

Turneja u troje: Princ Harry i Meghan Markle stigli sa sinčićem u Afriku

23.09.2019 u 18:40

Bionic
Reading

U jutarnji satima, kako je i bilo planirano, britanski princ Harry, njegova supruga Meghan Markle i četveromjesečni sin Archie stigli su u Južnoafričku Republiku

Prva obiteljska turneja vojvoda od Sussexa s četveromjesečnim sinom Archijem započela je u Južnoafričkoj Republici. U tri dana koja će provesti u Cape Townu, vojvoda i vojvotkinja posjetit će društvene i projekte zaštite okoliša te se susresti s umirovljenim nadbiskupom Desmondom Tutuom, poznatim borcem protiv apartheida.

Harry će potom sam otputovati u Bocvanu, Angolu i Malavi gdje će saditi stabla u rezervatu prirode, sudjelovati u vježbi protiv krivolovaca te posjetiti oboljele od AIDS-a.

Već nekoliko sati nakon što su ih paparazzi fotografi dočekali u zračnoj licu, kada je Meghan Markle u naručju nosila sinčića, zaštitnički nastrojeni roditelji stigli su na svoj prvi dogovoreni susret, ali bez malenog nasljednika.

Nije dugo trebalo da brojni stručnjaci za kraljevsku obitelj uoče da je mama Meghan svome prvorođenom sinu na glavicu stavila kapu koja neodoljivo podsjeća na pletivo koje je princ Harry nosio kao beba, tijekom svoje prve turneje s roditeljima princezom Dianom i princom Charlesom.

Nakon što su se smjestili u previđenom smještaju u Cape Townu, dobro raspoloženi i držeći se za ruke princ Harry i Meghan Markle stigli su u Nyangu, gdje su ih dočekali veseli školarci mašući zastavama.

Vojvotkinja je nosila prozračnu haljinu na preklop crno- bijelog uzorka brenda Mayamiko i tako iznenadila svojim skromnim odabirom jer je njezina cijena tek 69 funti (oko 600 kuna). Uz istu je nosila špagerice crne boje koje se vežu oko gležnja i tako dokazala da je i ona poput svoje šogorice Kate Middleton ovisna o ovim udobnim cipelama.

Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Čim su ušli u kompleks u kojem je sve bilo organizirano za njihov dolazak, vojvode od Sussexa požurili su u zagrljaj dječici i krenuli u obilazak.

Za to vrijeme za njihovog se sinčića brinula dadilja, pa se njegovo službeno pojavljivanje na turneji s roditeljima i upoznavanje s medijima i domaćinima tek očekuje u narednih desetak dana tijekom boravka u Africi.