TROŠE ŠAKOM I KAPOM

Ponovno izazivaju javnost: Princ Harry i Meghan Markle odsjeli u hotelu u kojem noćenje košta 10,000 kuna

22.09.2019 u 12:23

Bionic
Reading

Britanska javnost još uvijek se nije smirila nakon što su ih svojim razmaženim ponašanjem razbijesnili princ Harry i Meghan Markle. Kao da trošenje državnog novca na privatne letove nije bilo dovoljna greška, vojvode od Sussexa ponovno bi mogli navući bijes britanskih građana svojim luksuznim životnim stilom. Naime, tijekom svog boravka u Rimu kraljevski par je odsjeo u luksuznom hotelu u centru grada u kojem noćenje košta nevjerojatnih 10,000 kuna

Princ Harry i Meghan Markle u petak su prisustvovali vjenčanju američke modne dizajnerice Mishe Nonoo i njezina odabranika Mikey Hess u Rimu, što je izazvalo veliko zanimanje svjetskih medija. Bilo je to još jedno u nizu privatnih putovanja slavnog para na kojem su ponovno zaredali nekoliko greški koje bi im britanski građani mogli zamjeriti.

Meghan Markle, koju je britanska javnost optužila da se razmeće državnim novcem, za vjenčanje je odabrala skupocjenu kreaciju s potpisom modne kuće Valentino, čija cijena iznosi vrtoglavih 80,000 kuna.

Osim skupocjene garderobe, par se tijekom boravka u Rimu počastio i boravkom u luksuznom Hotelu Vilon smještenom u strogom centru grada, u kojem noćenje košta vrtoglavih 10,000 kuna. Svojim nepromišljenim razbacivanjem novcima kraljevski par još jednom je sve podsjetio da si mogu i hoće priuštiti samo najbolje, bez obzira na to što o tome misle britanski građani.

Meghan i Harry u Rim su sletjeli u četvrtak, a osim hotela platili su i osiguranje kako bi mogli neometano uživati u hotelu. Lokalci tvrde kako je ulica u kojoj se nalazi hotel zbog boravka kraljevkog para cijelo vrijeme tijekom njihova boravka te danima prije bio ispunjen policajcima koji su bili zaduženi za sigurnost.

Čini se kako se bivša glumica, otkako je postala članica britanske kraljevske obitelji, navikla na život na visokoj nozi, no njeni su prohtjevi dojadili britanskoj javnosti.

Sve je počelo kada je Meghan Markle koristila privatni avion u svrhu putovanja u New York gdje je za nju bila organizana zabava darivanja djeteta, a potom su uslijedili i brojni drugi privatni letovi, dok s druge strane skromni princ William i Kate Middleton sa svojom djecom redovito putuju komercijalnim letovima.

Vojvode od Sussexa potom su nastavili luksuzan stil života odmorom na Ibizi u ekskluzivnom kompleksu rezerviranom za milijardere, a šlag na tortu Meghan je stavila nakon što je posjetiteljima Wimbledona zabranila da je fotografiraju te je oko nje ispražnjeno rasprodano gledalište, što je Britance posebno razljutilo.