MISHA NONOO I MIKEY HESS

Vjenčanje godine koje nitko nije htio propustiti: Najveća pomutnja nastala je kada su stigli princ Harry i Meghan Markle

20.09.2019 u 20:13

Bionic
Reading

Dizajnerica Misha Nonoo i njezin odabranik Mikey Hess u Rimu su izgovorili svoje sudbonosno ‘da’ pred brojnim poznatim gostima iz svijeta glazbe, politike, filma, sporta ali i članovima kraljevskih obitelji. Glamurozno vjenčanje u Rimu nitko nije želio propustiti

U popodnevnim satima brojni su se poznati gosti počeli okupljati u vili Aureliji u Rimu gdje se održava glamurozno vjenčanje američke modne dizajnerice Mishe Nonoo i njezina odabranika Mikeyja Hessa. Vila iz 17. stoljeća bajkovito je okruženje za ovakav dan, a mladenka koja ima sjajno oko za detalje ju je uz pomoć suradnika prikladno ukrasila.

Vjenčanje godine, kako su ga već prozvali brojni svjetski mediji, nitko od uzvanika nije želio propustiti.

Dotjerani, elegantni, uglađeni i vidno dobro raspoloženi, pred vilom su se pojavili britanski princ Harry i njegova supruga Meghan Markle, koja je za ovu prigodu odjenula crnu haljinu s prozirnim predimenzioniranim rukavima ukrašenim sitnim kristaličima, a kosu podigla u elegantnu punđu. Njezinu haljinu potpisuje francuska modna kuća Valentino, a cijena joj je 8,900 funti (oko 80,000 kuna).

Ovo vjenčanje sigurno je značajno za vojvode od Sussexa, jer ih je upravo spomenuta dizajnerica upoznala te je ona najzaslužnija za njihovu ljubav.

Bile su tu i Harryjeve sestrične, princeze Beatrice i Eugenije koja je u malenom električnom vozilu sjedila pored mladenke koja je tada još bila u jednostavnoj bijeloj haljini, spremne frizure, niske punđe, dok su joj suradnici pažljivo nosili vjenčanicu iz automobila.

Vjenčanje Mishe Nonoo i Mikeyja Hessa Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Bio je tu i niz celebrityja. U pink haljinici i s bijelim sunčanim naočalama došla je držeći pod ruku svog voljenog Orlanda Blooma, pjevačica Katy Perry.

Posebno je blistala Ivanka Trump u otmjenoj haljini boje breskve s velikim plaštom i predimenzioniranom mašnom na ovratniku dok ju je glamurozna frizura pretvorila u pravu divu. Na vjenčanje drage prijateljice Ivanka je stigla u pratnji supruga Jareda Kushnera.

U plavom odijelu i dobro raspoložen stigao je i britanski televizijski voditelj, glumac i komičar James Corden.