šetala dućanima

Trudna Rihanna u ležernom izdanju obavljala veliku kupovinu za bebu pa oduševila obožavateljicu

24.03.2023 u 15:00

  • +15

Rihanna

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Slavna pjevačica Rihanna kišno poslijepodne u Los Angelesu iskoristila je za odlazak u šoping u kojem je vidno uživala, a njeno dobro raspoloženje iskoristila je mlada obožavateljica koja je s 35-godišnjom zvijezdom provela nekoliko minuta u ugodnom razgovoru

Trudna pjevačica Rihanna uputila se u veliku kupovinu namirnica i svih stvari koje će joj trebati za drugo dijete koje očekuje s reperom A$AP Rockyjem.

Slavna pjevačica i iznimno uspješna poduzetnica kišno poslijepodne u Los Angelesu provela je u šetnji po lokalnim dućanima u kojima je, ako je suditi po natrpanim vrećicama, pronašla sve što je tražila.

Za ovaj pohod odjenula je glomazne plave čizme koje su je uspješno štitile od kišnog vremena baš kao i vodootporna crna 'puferica' duljine do poda. S time je besprijekorno uparila sivu oversized majicu i trendi baggy široke traperice, a look je zaokružila šarenom Louis Vuitton torbicom, bijelim sunčanim naočalama i glomaznim zlatnim lančićem.

Kako bi svoj stajling održala maksimalno ležernim, 35-godišnja Rihanna šoping je obavljala bez šminke i kose svezane u zaigran visoki rep.

Time je podsjetila na nedavno casual izdanje u kojem je, baš kao i Hailey Bieber, široke hlače kombinirala s Loeweovom polo majicom plave boje s crveno-bijelim prugicama koja posjeduje neodoljiv retro šarm.

  • +3
Rihanna i Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Za razliku od kupovine koju je prošlog tjedna obavljala s 34-godišnjim partnerom, ovoga puta slavna je pjevačica u pratnji imala tek pripadnike osiguranja koji su joj pomogli nositi teške predmete, poput velikog dječjeg klavira najvjerojatnije namijenjenog njenom sinu koji će u svibnju proslaviti svoj prvi rođendan.

Rihanna je vidno uživala u šopingu, smješeći se fotoreporterima koji su pratili njen svaki pokret, a viđena je i u dugačkom razgovoru  s mladom djevojkom koja joj je prišla u dućanu i zadobila nekoliko minuta pažnje jedne od najpopularnijih pjevačica svijeta.