fenty x puma

Udobne i inovativne: Rihanna će dizajnirati najnovije Pumine tenisice

02.03.2023 u 08:59

Bionic
Reading

Rihanna je s Pumom imala iznimno uspješnu suradnju od 2014. do 2017. godine, a sada će dizajnirati nove inovativne modele naziva Fenty x Puma

Slavna pjevačica Rihanna objavila kako je suradnja s Pumom obnovljena te uskoro možemo očekivati novi model tenisica Fenty x Puma. Novost je obznanjena na društvenim mrežama uz jednostavan natpis 'Vratila se' te logo poznatog njemačkog brenda i njene marke Fenty.

I dok je vijest napisana u potpuno očekivanom stilu u skladu s Rihannom, ipak stiže kao veliko iznenađenje. Rihanna je s Pumom prvotno ostvarila suradnju prije gotovo deset godina, priključivši se brendu 2014. godine kao kreativna direktorica.

Njene kolekcije prikazivane su na brojnim modnim revijama u New Yorku te su redom bile rasprodane u maloprodaji, u potpunosti osvojivši i modne kritičare i širu javnost.

Posljednju kolekciju je izdala za Pumu 2017. godine, no tada je već bila orijentirana na druge projekte, prije svega lansiranje svog brenda Fentyja koji je od 2019. godine do danas podigla na razinu iznimno uspješne multimilijunske kompanije.

Tijekom prve suradnje s Pumom 2010-ih godina, Rihanna je kreirala neke od najprodavanijih modela, obilježenih debljim potplatom, žarkim bojama i razigranim dizajnima te je postala službeno lice brenda i njegov najveći ambasador.

  • +15
Rihanna na Superbowlu Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Šest godina nakon završetka suradnje, vijest o izlasku Fenty x Pume dolazi kao uzbudljiva novost. Iako se još ništa ne zna o karakteristikama tenisica s ovim potpisom, nema sumnje da će biti riječi o luksuznijim modelima usklađenima s vrijednostima brenda slavne pjevačice.

Dobri poznavatelji Rihanninog kreativnog načina razmišljanja napominju kako možemo očekivati inovativan dizajn koji će prioritizirati udobnost i fleksibilnost.