HIT ŠTIVO

Trenutak buđenja: Nova knjiga otkriva da su Kate Middleton i princ William bili prisiljeni mijenjati se kad se pojavila Meghan Markle

26.09.2022 u 13:56

Bionic
Reading

U knjizi 'The New Royals: Queen Elizabeth's Legacy and the Future of the Crown' Katie Nicholl koja će uskoro biti objavljena, autorica piše o prvim javnim angažmanima vojvotkinje od Sussexa nakon što su ona i princ Harry objavili svoju vezu

Kate Middleton i princ William su osjetili su da moraju 'pojačati svoju igru' nakon zaruka Meghan Markle za princa Harryja i očarala javnost, tvrdi nova knjiga. Samopouzdanje zvijezde serije 'Suits' učinilo je princa Williama i Kate 'boljima' kada je u pitanju njihov imidž u javnosti, navodi se u novoj knjizi.

Zaruke vojvotkinje od Sussexa za princa Harryja navodno su ih navele da ponovno razmisle o tome kako su prije izgledali, jer je Meghan ostavila dubok dojam na njih. Navodno je pojavljivanje bivše glumice na Forumu kraljevske zaklade u Londonu u veljači 2018. privuklo njihovu pozornost, jer je odmah impresionirala svojom 'duhovitošću i šarmom' dok je odgovarala na pitanja. Autorica knjige tvrdi da je to bio 'trenutak buđenja' za Williama i Kate kada su shvatili da je Meghan 'vrlo impresivna, vrlo samouvjerena i sposobna'.

  • +16
Kate Middleton, Meghan Markle, princ Harry i William Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na drugom mjestu u knjizi, Katie Nicholls govori kako su se tenzije počele pojavljivati ​​prije dana vjenčanja vojvode i vojvotkinje od Sussexa u svibnju 2018. s tim da se odnos između dva brata i njihovih žena od tada nikada nije oporavio. Navodno su napetosti rasle oko odabira tijare (koju je Meghan mogla posuditi od kraljice, treba li princeza Charlotte ispod haljinice nositi čarape ili ne i lošeg zdravlja Meghanina oca, što je značilo da je Charles otprati do oltara.

Meghan, koja je prethodno bila u braku s američkim glumcem Trevorom Engelsonom, odabrala je jednostavnu haljinu s brodskim izrezom koju je dizajnirala Clare Waight Keller za Givenchy za svoje bajkovito vjenčanje. Međutim, rečeno je da je kraljica dovela u pitanje odabir boje, jer je smatrala da se Meghan trebala držati tradicije noseći prljavo bijelo budući da je iza sebe već imala jedan brak.

  • +15
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kraljica je bila 'povrijeđena i iscrpljena' odlukom Harryja i Meghan da napuste Tvrtku i presele se u SAD. Elizabeta II je, piše Nichols, bila jako tužna što je pred kraj života svoju praunučad vidjela tek nekoliko puta. 'Bilo joj je jako žao što joj se Harry i Meghan nisu mogli pridružiti s djecom na vikendu u Balmoralu u kolovozu, kada je kraljica organizirala prespavanac za svu svoju unučad i praunučad', napisala je Nichols.

TIJEKOM PROCESIJE

[FOTO] I ona je zaplakala: Dok je gledala kako iznose kraljičin lijes, Meghan Markle nije mogla zadržati suze

Pogledaj galeriju

Dodala je i da je kralj Charles također 'povrijeđen i razočaran' situacijom u vezi s 'odbjeglim' parom, ali je priznao da je njegova ljubav prema njegovom najmlađem sinu bezuvjetna. Neki obožavatelji kraljevske obitelji tvrde da je kraljevo spominjanje vojvode i vojvotkinje od Sussexa u prvom obraćanju britanskoj javnosti, 'maslinova grančica' prema paru, koji je slučajno bio u posjeti Europi kad je kraljica preminula.

Kralj Charles III. u Belfastu Izvor: Profimedia / Autor: Liam McBurney / PA Images / Profimedia