CLARE WAIGHT KELLER ZA GIVENCHY

Progovorila i modna dizajnerica: Otkriveni svi detalji vjenčanice Meghan Markle

  • N. Sa.
  • Zadnja izmjena 28.05.2018 21:18
  • Objavljeno 28.05.2018 u 21:18
Bionic
Reading

Čak osam proba veličanstvene vjenčanice, kako bi na sam dan vjenčanja ona bila savršena, imala je Meghan Markle, odnosno vojvotkinja od Sussexa. Tu informaciju, u intervjuu za Paris Match, otkrila je britanska dizajnerica Clare Waight Keller, koja je, u ime Givenchyja, zaslužna za remek djelo na kraljevskom vjenčanju

S budućom mladenkom Meghan Markle, dizajnerica Clare Waight Keller susrela se još u siječnju, kako bi do 19. svibnja i kraljevskog vjenčanja godine, imale dovoljno vremena da naprave vjenčanicu iz snova. Svoju klijenticu opisala je kao 'snažnu ženu koja zna točno što želi'.

  • +11
Meghan Markle u vjenčanici Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Brzo smo se dogovorili o savršenoj haljini. Ja sam željela modernu vjenčanicu, ali sam isto tako željela poštivati njezin modni stil. Bio je to težak zadatak, jer ulaziš u povijest u isto vrijeme kada i vojvotkinja od Sussexa. Bila mi je nevjerojatna čast raditi toliko blisko s Meghan i proživjeti s njom sve te trenutke. Princ Harry mi je na kraju pristupio i rekao: 'Oh, Bože. Hvala ti. Ona je apsolutno savršena.' Zbog svega toga sam bila jako ponosa. Bila je to bajka. Ostvarenje sna', otkrila je 47-godišnja dizajnerica.

Kako je dodala, ključni dio vjenčanice bio je veo dug pet metara. 'Dugo smo razgovarali o dužini vela. Propitivali smo se treba li biti čipka na rubu, koliko je to važno? Onda sam ja predložila izvezene cvjetove, 53 njih za svaku zemlju Commonwealtha. One su je, na neki način, otpratile do oltara. Bio je trenutak intenzivnog zajedništva', rekla je Clare Waight Keller i otkrila kako su ljudi koji su vezli cvjetove morali prati ruke svakih 30 minuta, kako bi veo ostao besprijekoran sve do vjenčanja.

Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal