S TREVOROM ENGELSONOM

Napokon je otkriven razlog zašto nije uspio prvi brak Meghan Markle: Jedna stvar nikako se nije sviđala njezinom bivšem suprugu

11.08.2020 u 20:41

Bionic
Reading

Dugoiščekivani memoari o Meghan Markle i princu Harryju napokon su ugledali svjetlo dana, a s njima su u javnost dospjeli i još nepoznati detalji njihovog života. Mnoge je iznenadila informacija o njezinu životu prije ulaska u kraljevsku obitelj, a koja se tiče njezina propalog braka s televizijskim producentom

Prvi brak Meghan Markle s televizijskim producentom nije uspio jer se Trevoru Engelsonu nije svidjelo što je, zahvaljujući ulozi u seriji 'Suits', postala slavna i što joj se ta slava brzo 'omilila'. Tvrdnje su to napisane u bombastičnim memoarima 'Finding Freedom' koji su danas napokon ugledali svjetlo dana, a u kojima autori Omid Scobie i Carolyn Durand tvrde kako je danas 43-godišnji Engelson želio da njegova supruga bude 'ovisna o njemu', posebice kada su financije u pitanju.

Veza koja je nakon sedam godina okrunjena brakom 2011., a koji je potrajao tek do 2013. godine, raspala se nakon što je Meghan postala poznata. Memoari 'Finding Freedom' otkrivaju kako se tada 23-godišnja Meghan zaljubila u Trevora u doba kada je on bio tek producent u usponu, nakon što ga je The Hollywood Reporter stavio 2009. godine na listu Top 35 ispod 35 godina.

Iako su u vezi bili čak sedam godina, brak je potrajao tek 23 mjeseca, nakon što je uloga u uspješnoj seriji promijenila i njihove osobne odnose.

'U doba dok su još bili samo u vezi, Meghan je svojim najbližim prijateljima otkrila kako je Trevor ne podržava u njezinoj glumačkoj karijeri. Osjećala je da mu se sviđa što je ovisna o njemu i to je prava istina njihove veze - Trevor je bio onaj dominantni u vezi. Sviđalo mu se to što on 'donosi kruh', što jedino preko njega Meghan može upoznati ljude u industriji', otkrio je bliski prijatelj Meghan Markle.

Nakon što je dobila ulogu u seriji 'Suits', Meghan je sve više vremena provodila u Torontu, dok je Engelson i dalje živio u Americi, pa je i to itekako utjecalo na raspad njihovog braka. Do 2013. godine njihovi su se susreti prorijedili, a producent je čak sam te godine pohodio dodjelu Oscara, tvrdeći kako je dobio tek jednu ulaznicu. No, istina je navodno bila sasvim drugačija.

Engelson je bio svjestan da bi njezin dolazak mogao umanjiti zainteresiranost medija za njega, stoga je odlučio otići sam. Šest mjeseci kasnije papiri za razvod bili su podneseni, navodeći 'nepomirljive razlike' kao glavni razlog, a sve je finalizirano 2014.