ROMANTIKA NA NAJJAČE

Trajna posveta ljubavi: Nikolina Ristović i njezin suprug slave veliki dan

29.08.2019 u 11:13

Bionic
Reading

Za nekoliko dana popularna televizijska voditeljica s beogradskom adresom i njezin suprug, povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović obilježit će šestu godišnjicu braka. Nikolina Ristović i odabranik njezinog srca zakleli su se na vječnu ljubav u Monte Carlu, a protekle godine svoje idile počeli su obilježavati prisjećajući se za njih važnog datuma

'XXVII.VIII.MMXII – dogodilo se na današnji dan', napisao je Vidoje Ristović u opisu fotografije na kojoj on i zgodna voditeljica pokazuju svoje, iste tetovaže koje su napravili kao trajnu posvetu svoje povezanosti. Supružnicima je taj datum puno važniji od onog kad su se vjenčali, a riječ o 27. kolovozu, danu kad su se Nikolina Pišek i srpski povjesničar umjetnosti upoznali.

View this post on Instagram

XXVII.VIII.MMXII - dogodilo se na danasnji dan ♥️

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic) on

'To je jedan datum koji je nama bitan, ali ne bih o tome jer je to neka naša mala priča koju samo nas dvoje razumijemo', izjavila je Nikolina nakon što je na njezinoj nadlaktici osvanula tetovaža.

View this post on Instagram

💜

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic) on

Podsjetimo, par je prije sedam godina započeo vezu, a vjenčali su se godinu dana kasnije na luksuznom vjenčanju u Monte Carlu na kojem je bilo 70-ak gostiju kojima su bili plaćeni put i smještaj. Imaju kćer Unu Sofiju, a prošlu godišnjicu braka proslavili su putovanjem u New York.

View this post on Instagram

Just married..! #justmarried

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on