IDILA SAMO TAKVA

Suprug Nikoline Pišek pokazao u kakvoj luksuznoj vili guštaju na Sejšelima

02.05.2019 u 13:53

Bionic
Reading

Voditeljica dane provodi uživajući na Sejšelima, odakle se prije tjedan dana prvi put pohvalila na svom profilu na Instagramu. Sa suprugom Vidojem Ristovićem i djecom Nikolina Pišek boravi u luksuzno uređenoj vili a kako ona izgleda srpski povjesničar umjetnosti je otkrio u video snimci

Idilične razglednice s njihovog odmora osim Nikoline Pišek na svom Instagram profilu pokazuje i Nikolinin suprug Vidoje Ristović. U svojoj zadnjoj objavi, video snimkom je otkrio unutrašnjost luksuzne vile u kojoj su odsjeli na Sejšelima, a iz koje puca pogled na more i bazen.

View this post on Instagram

Villa 8 . not bad ...

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic) on

Objavio je i fotografiju sa voljenom ženom te je svima dao do znanja tšto mu ona znači. 'Moj anđeo', poručio je zaljubljeni Vidoje. Par je u braku od 2013. godine kada su se vjenčali u Monte Carlu.

View this post on Instagram

My Angel

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic) on

Putovanja su Nikoliniva velika ljubav, a u njima najradije gušta sa svojim najmilijima. Na Sejšelima s njom se našla i Una Sofija, njezina najmlađa kći, čije slike Nikolina također rado dijeli s više od 70 tisuća svojih pratitelja te 21-godišnja Hana, koju je dobila u vezi s bivšim partnerom, novinarom Markom Cigojem. Prije Sejšela boravili su u Parizu.

  • +17
Nikolina Ristović Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX