BRAČNE SITUACIJE

Nikolina Ristović otkrila što zamjera svom suprugu: 'Više me ne doživljava ozbiljno'

29.10.2018 u 10:28

Bionic
Reading

Lijepa voditeljica ispričala je kako se njezin suprug Vidoje Ristović, s kojim ima 3-godišnju kćer Unu Sofiju ponaša prema njoj nakon pet godina braka. Nikolina Ristović bez dlake na jeziku iznijela je neke detalje iz svoje stabilne i sretne bračne zajednice

Nikolina Ristović otkrila je kako su ona i suprug Vidoje proveli petu godišnjicu braka. Bili smo u Zagrebu. Najljepše je kad si među svojima. Bilo je slatko i nepretenciozno', rekla je za Blic. Voditeljica ističe da niti jedan brak nije idealan, ali kaže da njezin suprug Vidoje nema vremena tražiti joj mane jer je ona ta koja zamjera. 'Ja sam ta koja zamjera pa on ne stigne doći do izražaja', rekla je smijući se.

Otkrila je kako ona i suprug vole jedno drugo obradovati darovima.

'Volimo jedno drugo obradovati poklonima, više Vidoje mene, iako i to se smanjilo. Dosta je sad vremena prošlo i ne doživljava me više tako ozbiljno. Naravno da je lijepo obradovati nekoga poklonom, ali ne treba čekati neke posebne datume već kad se to dogodi spontano. Opuste se muškarci poslije nekoliko godina, ali to je dobro jer je teško održati tenziju s početka. Najljepše je kad se pored nekog možeš opustiti i pustiti kočnicu, da ide samo svojim tokom'.

View this post on Instagram

Just married..! #justmarried

A post shared by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Par se vjenčao 2013. u Monte Carlu, a vjenčana kuma joj je bila poduzetnica Snježana Mehun.

  • +17
Nikolina Ristović Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX