BEZ DLAKE NA JEZIKU

Nikolina Ristović otkrila oko čega se svađa s mužem: 'On je muška sponzoruša'

29.06.2018 u 09:25

Bionic
Reading

Voditeljca slovi za jednu od najseksipilnijih žena na javnoj sceni, no otkrila je da to nije ono što je osvojilo njenog supruga Vidoja Ristovića. Nikolina Ristović koja odnedavno vodi kviz 'Soba sreće', za srpske medije je izjavila kako njezin izgled nije bio presudan za njezin poslovni ni ljubavni uspjeh

Na beogradskoj zabavi Nikolina Ristović progororila je braku sa suprugom 40-godišnjim Vidojem Ristovićem s kojim već pet godina živi u Beogradu i odgaja 3-godišnju kćer Unu Sofiju.

'Pao je na bogatstvo, na moju lovu. Sponzoruša muška, to je on ', kroz smijeh je prokomentirala jedna od najzgodnijih televizijskih voditeljica, a prenosi Blic. Otkrila je i zašto se svađa sa mužem. 'Konstantno se svađamo oko umjetnina. Ja ih sklanjam, a on ih donosi. Vodi se rat za teren. Kćerkica Una uči hodati, pa je nezgodno okruženje'.

Nikolina je priznala što misli o svom izgledu. 'Ne mogu reći da mi je ljepota u karijeri odmogla, o tome bi se dalo raspravljati. Žene su prvenstveno zbog fizičkog izgleda doživljavale neugodna iskustva', rekla je nadovezujući se na skandale silovanja glumica u Hollywoodu.

Otkrila je i da ima namjeru tetovirati se, no kako je po prirodi kukavica, još se nije odlučila za taj korak. 'Stalno gledam po tim djevojkama, ima sad tako zgodnih tetovaža, na neubičajnim mjestima. Onda bih, ali sam kukavica. Sada bih nešto oko noge, nešto tako sam razmišljala, ali sam plašljiva', kaže lijepa voditeljica.

  • +12
Nikolina Pišek Ristović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL