ZAŠIVENA U MEMORIJU PREMINULIH

'Tragom sjećanja' – nova SF kriminalistička serija na Pickbox NOW

19.08.2019 u 12:37

Bionic
Reading

Dvije sezone nove znanstvenofantastične kriminalističke serije stigle su na Pickbox NOW. Riječ je o izvrsnoj seriji 'Tragom sjećanja' (Stitchers). Njezina posebnost jest činjenica da bi se mogla svidjeti čak i onima koji nisu najveći fanovi znanstvene fantastike – serija je protkana humorom, dramom, romansom i misterijem

ZAŠIVENA U MEMORIJU PREMINULIH

Premisa ove SF priče vrti se oko Kirsten Clark (Emma Ishta), djevojke koja je regrutirana u vladinu agenciju kako bi je 'zašili' u umove ljudi koji su nedavno preminuli i tako istražili ubojstva i misterije koji bi inače bili neriješeni.

Briljantni neuroznanstvenik dr. Cameron Goodkin (Kyle Harris) pomaže Kirsten u tajnom programu na čelu s Maggie Baptiste (Salli Richardson-Whitfield), vještom tajnom operativkom. Uz njih, u tajnom programu su i inženjer bioelektrike Linus Ahluwalia (Ritesh Rajan) te Camille (Allison Scagliotti), Kirstenina cimerica i studentica informatike koja je regrutirana da pomogne Kirsten.

Kirsten pati od izmišljenog poremećaja, temporalne displazije, stanja koje joj onemogućuje percepciju prolaska vremena. Ona je iznimno inteligentna, ali njezino stanje čini je društveno neprilagođenom – teško joj je stvarati emotivne veze i nije sposobna iščitati društveno prihvatljiva ponašanja.

SVE ŠTO JE POTREBNO

Nevjerojatna tehnologija, humor, inteligencija, genijalni likovi, izvrsni glumci i zanimljiva priča – što čovjek može više poželjeti! Obje sezone SF serije 'Tragom sjećanja' gledajte na Pickbox NOW!