U BLIZINI OBITELJSKE KUĆE

Velika tragedija: Poginuo 18-godišnji sin legendarnog njemačkog nogometaša Michaela Ballacka

05.08.2021 u 16:56

Bionic
Reading

Emilio Ballack, 18-godišnji sin bivšeg njemačkog reprezentativca Mihaela Ballacka poginuo je u Portugalu u teškoj prometnoj nesreći vozeći quad u blizini kuće u Portugalu

Emilio Ballack poginuo je u noći sa srijede na četvrtak u mjestu Troia, južno od Lisabona, u blizini kuće koju je njegov otac kupio prije nekoliko godina.

Policija kaže da je tinejdžer vozio quad po neravnom terenu te da se vozilo prevrnulo i zdrobilo ga. Na mjesto nesreće morali su doći vatrogasci kako bi ga oslobodili ispod vozila prije no što mu je pružena medicina pomoć, no napori liječničkog tima bili su uzaludni, a Emilio Ballack proglašen je mrtvim na mjestu nesreće.

'Nesreća se dogodila kod obiteljskog doma. Vozač quada nije bio na javnoj cesti i u nesreći je sudjelovalo samo to vozilo', rekao je policijski službenik za portugalske medije.

Michael Ballack, od nogometa se oprostio 2012, a smatraju ga jednim od najuspješnijih njemačkih nogometaša svih vremena. Osim u Bayern Münchenu igrao je i za engleski Chelsea dok je zadnje dvije godine profesionalne karijere proveo u Bayer Leverkusenu.

U braku s bivšom suprugom Simone Lambe, od koje se razveo 2012., dobio je troje djece, a Emilio je rođen 2002, Louis 2001, a 2005. najmlađi Jordi.