je li moguće?

Totalno ju kopira: Želi li Jennifer Lopez postati Jennifer Garner?

29.05.2023 u 19:25

Bionic
Reading

Osim što nose isto ime i što su vrlo bitan faktor u životu glumca Bena Afflecka, Jennifer Lopez i Jennifer Garner spaja još nešto. Lopez je već nekoliko puta pokazala da joj se sviđa casual stil koji 'fura' Garner, a iskopirala ju je još jedanput

Ben Affleck otkrio je da su njegove dvije supruge, ona sadašnja i ona bivša, u dobrim odnosima te da zajedno vode brigu o djeci stavljajući njihovu dobrobit na prvo mjesto. Međutim, možda je to samo iz njegove perspektive jer su nedavno pokazale da su spremne i na izbjegavanje susreta.

Ispred kazališta u Los Angelesu stigle su i Jennifer Garner i Jennifer Lopez, no u različito vrijeme. Stigle su pogledati predstavu u kojoj glumi Seraphine Affleck, no simpatična prilika nije ih okupila zajedno, što su svi primijetili.

Iako se nisu pozdravile, Lopez je danas pokazala da joj se opušten i ležeran stil koji nosi Garner, a iskopirala ju je u jednim upečatljivim detaljem. Naime, Garner je već nekoliko puta pokazala da nosi naočale za vid debelih crnih okvira, a baš takve je nabavila i Lopez.

Pjevačica je uparila crne okvire s crno-bijelim kompletom koji sadrži široke hlače, bijelu majicu bez rukava i skraćeni crni sako.

Lopez je sklona promišljati čak i one opuštene odjevne kombinacije, a šanse da ne zna kakve naočale nosi Garner vrlo su male.

  • +8
Jennifer Lopez i Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia