'the mother'

Film Jennifer Lopez već danima najgledaniji na Netflixu, evo o čemu se radi

26.05.2023 u 18:41

Bionic
Reading

Jennifer Lopez glavna je zvijezda novog Netflixovog trilera redateljice Niki Caro. Unatoč visokom prvom mjestu na 'trending' listi, triler je dobio vrlo loše recenzije. Lopez glumi bivšu agenticu specijalne policije, no čak ni ona nije uspjela spasiti ovaj scenarij

Slavnoj Jennifer Lopez pripala je glavna uloga u Netflixovom triler filmu 'The Mother' u kojem glumi bivšu specijalku koja se suočava s vrlo osjetljivim zadatkom. Kako bi spasila i zaštitila svoju kći od skupine zločinaca, ona napušta sve naučeno u vojsci i kreće u obranu svoje kćeri koju nikad nije upoznala. Iako na prvu nekima zvuči zanimljivo, kritičari su se složili da je film vrlo loš.

Nakon što je napustila vojsku, njezin je lik bio uvučen u trgovinu oružjem i trgovinu ljudima, ali i dvije ljubavne veze. Prvo s jezivim negativcem Hectorom Álvarezom, a onda i s Britancem Adrianom Lovellom. S jednim od njih zatrudni, no kroz film se postavlja pitanje tko je otac njezinog djeteta.

Iako se nikad nisu upoznale, Lopez shvati da je njezina djevojčica u opasnosti i da ju mora spasiti od negativaca.

Premda stoji prvi na listi najgledanijih filmova u Hrvatskoj, kritičari diljem svijeta negativnog su mišljenja oko ovog filma.

The Mother Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix

Na stranici Rotten Tomatoes kritičari su dali svoj sud, a jedan je napisao: 'Jennifer Lopez u prilično blijedom akcijskom trileru, iako je emocionalna srž zanimljiva. Osim glavnog odnosa, nema mnogo toga što će odjeknuti kod gledatelja.'

Ipak, negativni komentari ne brinu previše poznatu glumicu koja živi svoju bračnu idilu s Benom Affleckom.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: THECELEBRITYFINDER / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA