hit sezone

Stigla je sezona espadrila, a Jennifer Lopez iz ormara je izvukla odličan model

23.05.2023 u 10:38

  • +5

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: THECELEBRITYFINDER / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Jennifer Lopez pokazala je casual i chic stajling obojan zemljanim tonovima. Modna kombinacija itekako vrijedna kopiranja uključivala je ljetnu midi haljinu i wedge espadrile u karamel boji koje će zapeti za oko svakoj ljubiteljici mode

Svojim najnovijim stajling Jennifer Lopez podsjetila nas je da je ljeto iza ugla. Ruku pod ruku sa svojim suprugom Bena Affleckom, Jennifer Lopez, poznata kao obožavateljica maksi haljina, pokazala je još jedan sjajan komad iz svog ormara.

Duga haljina brenda Venroy s geometrijskim uzorkom na žute i smeđe pruge i sa tankim, špageti naramenicama, imala je široku lepršavu suknja i uski gornji dio s ravnim dekolteom i vrlo efektnim golim leđima. Osim toga, bili su tu i strateške i suptilne izrezi malo iznad bokova, koji su outfitu dali opušten i vrlo ljetni štih. Nema sumnje, Jennifer je istinska muza kad je riječ o maksi i lepršavim ljetnim krojevima.

Jennifer je ovaj outfit začinila nekim od svojih omiljenih dodataka: ogromnim narančastim sunčanim naočalama, zlatnim XL naušnicama i ikoničnom Saint Laurent Kate 99 torbom od karamel antilopa, s monogramom brenda i zlatnim lancem za nošenje na ramenu.

Kada je riječ o cipelam, JLo je i tu igrala na sigurno odabravši wedge espadrile u odgovarajućoj karamel nijansi. Espadrile su inače ultimativni hit za ljetne mjesece, a Jenniferin izabrani model imao visoki potplat, remenčiće te još jedena remen oko gležnja. Inače, riječ je o modelu koji je sama Jennifer Lopez prošlog ljeta dizajnirala za tvrtku DSW i koji glumica ima u raznim bojama, a ovog puta izbor je pao na model od smeđe brušene kože koji se savršeno pristajao uz torbu.

Za ljetne mjesece teško je pronaći bolju modnu investicije od vrtoglavo visokih espadrila. Nose se uz sve, odolijevaju svim trendovima i uvijek su beskompromisno chic. Podjednako ih obožavaju trendeseterice i modne ikone. Tako tradicionalno svakog ljeta španjolska kraljica Letizia iz svog ormara izvlači neke od najljepših modela, a u korak ju prati Kate Middleton koje je već i otvorila sezonu espadrila.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia