SAMO LJUBAV

Tony Cetinski širi pozitivu i svima podiže elan

17.03.2020 u 10:51

Bionic
Reading

Poznate osobe ovih dana koriste društvene mreže kao platformu preko koje šire savjete u vezi pandemije koronavirusa, ali i dobru energiju koja je prijeko potrebna. Jedan od naših najpopularnijih vokalista se također oglasio na tu temu

'Dragi ljudi, sve će biti kako treba. Ne brinite se i držite se uputa struke! Veliko hvala svim zdravstvenim djelatnicima koji nas drže na životima svojim znanjem i radom', poručio je Tony Cetinski na društvenim mrežama uz prigodne hashtagove 'samo ljubav' i 'samopozitiva'.

Pjevač je objavio i nešto što je nasmijalo mnoge, pored video snimke iz aviona. 'I ako se zatvaraju granice uz dobru maštu i pozitivan stav možete i dalje putovati', poručio je.

Podsjetimo, upravo zbog pandemije koronavirusa nedavno je odustao od svog sudačkog mjesta u showu 'Zvijezde pjevaju' koji, jučer je priopćeno, odgođen do jeseni.

Nakon 30 godina uspješne karijere Tony Cetinski prije mjsec dana odlučio je otvoriti školu pjevanja u Opatiji, kamo se sa suprugom Dubravkom preselio u novi dom.

Pravilno pranje ruku