DOSTA MU JE

Tony Cetinski opleo po organizatorima koncerata: 'Ni izvođači kao ni publika nisu ovce za šišanje. Umorna mi duša od takvih '

16.02.2020 u 18:26

Bionic
Reading

Na svom Facebook profilu Tony Cetinski opleo je po, kako ih je nazvao, samopouzdanim organizatorima koncerata, kojima zamjera što varaju i izvođače i publiku kod oglašavanja satnice nastupa

Iako koncert u klubu počinje u 21 sat, uglavnom u pravilu počinje oko ponoći, a da mu je dosta te prakse sad je dao do znanja i Tony Cetinski. U svom novom postu na Facebooku žestoko se obrušio na organizatore, tvrdeći da u tom izigravanju i publike i izviđača često ne pomažu ni ugovori ni unaprijed dogovoreni uvjeti.

'Kad ugostitelj dirigira, sviraj sokole! Nikada neću shvatiti kad organizator nekog koncerta najavi koncert u 21 sat, a onda nastupamo tek u 00:30!

30 godina radim ovaj posao i još uvijek ne shvaćam kako se to netko usudi napraviti. Shvatite vi koji odlučujete organizirati koncerte da niti izvođači kao ni publika nisu ovce za šišanje. Jednostavno nije fer ostaviti ljude u uvjerenju da smo trebali početi u 21 sat,  a nama izvođačima odrediti nastup u 00:30.

Onda ispada da smo mi zakasnili na koncert puna 3 i pol sata, a to nije istina! Tada nitko ne krivi organizatora nego izvođača. Shvatite to!

I onda se kasnije čude kad im niti novac više ne može pomoći da išta suvislo uspiju organizirati. Umorna mi duša od takvih samozvanih organizatora.

Ispričavam se, ali i divim svojoj publici koja nije zaslužila da čeka na naš nastup toliko dugo, no strpljivo je dočekala kao i mi da napokon zapjevamo zajedno i po ne znam koji put uspijemo ispraviti tuđe pogreške i neprofesionalizam', napisao je Tony u podužem postu na Facebooku.

'Kad prekrše ugovor, a u tom momentu te publika čeka, ajde da vidim koji će se izvođač okrenuti i napustiti punu dvoranu svoje publike koja već tri sata čeka tvoj izlazak na binu', napisao je Tony u komentarima ispod posta i otkrio da mu je u 30 godina koliko nastupa zakasnio samo jednom: 'Pola sata i to opravdano', napisao je glazbenik.