ništa mu nije teško

Tomislav Jelinčić 'odvalio' šetnju od 40-ak kilometara

14.09.2020 u 20:05

Bionic
Reading

Neumorni voditelj, urednik i filmski režiser, ali i suprug i otac četvero djece, snimio je novi dokumentarni film 'Starac i roda' koji je premijeru imao na ovogodišnjem Liburnia film festivalu u Opatiji te je dobio nagradu za najbolji film prema ocjeni publike. Proteklog vikenda odlučio se na zanimljiv pothvat

'Subotnja šetnjica od 40-ak kilometara', kratko je otkrio kako je proveo vikend Tomislav Jelinčić. U opisu fotografija se vidi kako je predah od novinarskih obaveza iskoristio za odlazak u Mariju Bistricu. S više njih objavljenih na Instagramu pokazao je kako je to izgledalo, a na jednoj se vidi kako se ondje među ostalim odvažio sjesti na vrtuljak sa svojim šogorom, bratom svoje supruge Ivane. 'Jer mi to zaslužujemo', poručio je komentirajući tu epizodu.

View this post on Instagram

Subotnja šetnjica od 40-ak kilometara...

A post shared by Tomislav Jelinčić (@tomislav.jelincic) on

'Uživam u sportu i volim igrati košarku sa svojom ekipom dva puta tjedno, ali i gledati djecu na rukometnim i atletskim natjecanjima. Nema ljepšeg ni od produkcija u glazbenoj školi sina Vida, a o majstorijama koje na pozornici izvodi ženin zbor ne moram ni govoriti. Sport i glazba, dobra knjiga, zanimljiv dokumentarac, hladno pivo sa šogorima ili frendovima... Puno je stvari, a malo vremena', rekao je ranije za tportal na temu 'stvari' u kojima privatno uživa.

View this post on Instagram

Jer mi to zaslužujemo...

A post shared by Tomislav Jelinčić (@tomislav.jelincic) on

Jedna od najjačih karika i zaštitno lice RTL-ove središnje informativne emisije tijekom godina je osvojio brojne nagrade za svoja televizijska, ali i dokumentarna ostvarenja. Dosad ih je ima sedam, a i za priču o Malenoj i Klepetanu nedavno je na Liburnija Film Festivalu je dobio nagradu i to onu najvažniju - publike.

View this post on Instagram

Hvala publici, čestitke cijeloj ekipi filma!

A post shared by Tomislav Jelinčić (@tomislav.jelincic) on