PRESUDILI MU GLEDATELJI

Tom Cruise je premalen za ulogu Jacka Reachera: 'Ovoga ćemo puta pokušati pronaći savršenog tipa'

15.11.2018 u 11:38

Bionic
Reading

Iako je Jacka Reachera glumio u dva dosadašnja filma i za svoju ulogu dobio brojne pohvale, slavni glumac Tom Cruise više neće glumiti ovog akcijskog junaka jer je po mišljenju njegovog kreatora - premalen

Britanski pisac Lee Child, autor knjiga na kojima se filmovi temelje, mišljenja je kako je 1,7 metara visok Cruice premalen za ulogu bivšeg američkog vojnog policajca.

U 23 romana o Jacku Reacheru, junak je opisan kao fizički impozantan, gotovo dva metra visok muškarac, ruku velikih poput tanjura.

Child kaže kako su se nakon filma 'Jack Reacher' iz 2012. godine, i njegovog nastavka 'Jack Reacher: Nema povratka' iz 2016. godine, desetci tisuća obožavatelja žalili da je 56-godišnja zvijezda filmskog serijala 'Nemoguća misija' pogrešan izbor za ovu ulogu.

Stoga će se u budućim adaptacijama njegovih romana za male ekrane pojavljivati novi, puno viši Reacher.

'Cruise je stvarno dobar momak i istinski sam uživao raditi s njim, ali čitatelji su u konačnici u pravu. Reacherova veličina je stvarno važna i vrlo važan čimbenik onoga što on je', objasnio je Child BBC-u.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Reacher je zamišljen tako da ste svi pomalo nervozni kad se on pojavi, a Cruise unatoč svim svojim talentima, nema fizičke predispozicije da bi ostavio takav dojam. Zbog toga više neće biti filmova s Tomom Cruiseom. Umjesto toga, Jacka Reachera selimo na Netflix ili neku drugu streaming televiziju i pričamo priču u dužem formatu, s potpuno novim glumcem', rekao je Child i pozvao sve svoje čitatelje koji su bili uznemireni pojavom Toma Cruisa u ulozi Jacka Reachera da pomognu odabrati pravog glumca za TV seriju.

'Krećemo ponovno od samog početka, a ovoga ćemo puta pokušati pronaći savršenog tipa', zaključio je Child.

  • +30
Tom Cruise Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia