EDWARD I SOPHIE

Tko kaže da je loše biti rezerva? Oni su najbolji uzor princu Louisu i princezi Charlotte

17.04.2024 u 11:48

Bionic
Reading

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis sada su tek mališani i nasljednici princa Williama i Kate Middleton, no njihovi će se putevi zasigurno razlikovati s obzirom na titule koje ih čekaju. Iako par odgaja djecu s jednakom ljubavlju, najveću utjehu ipak im mogu pružiti oni koji ih ipak najbolje razumiju

Najmlađi brat kralja Charlesa III. ovog je vikenda preuzeo titulu od vojvode od Kenta, točnije odabran je kao njegov nasljednik nakon što je ovaj otišao u zasluženu mirovinu. 60-godišnji princ Edward sada nosi titulu vojvode od Edinburgha te titulu pukovnika Škotske garde, no široj je javnosti ipak još uvijek poznatiji tek kao Charlesov brat.

60-godišnjak je ipak jedan od glavnih zaposlenika palače te već godinama čuva ugled monarhije obavljajući kraljevske dužnosti sa svojom suprugom Sophie.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Kao vrlo istaknuti i vrlo cijenjeni, Sophie i Edward ipak nisu najbitniji kraljevski par, a njihov je rad često u sjeni onog kralja i kraljice, ali i princa Williama i Kate Middleton čiji su potezi pod povećalom. Upravo zbog slabijeg interesa javnosti za lik i djelo vojvode i vojvotkinje od Edinburgha, možemo ih povući poveznicu s princezom Charlotte i princem Louisom.

'Kad ih je kralj pozvao da preuzmu istaknutiju ulogu, Edward i Sophie pokazali su da su jako dobri na zadatku. Oni također služe kao izvrsni uzori svojim pranećacima i nećakinjama - pokazujući da možete biti 'rezervni' i postići pravi uspjeh radeći kao cijenjeni član kraljevske obitelji', rekla je kraljevska stručnjakinja za strane medije.

VOJVOTKINJA OD EDINBURGHA

Chic vojvotkinja: Princ William u rijetkom zajedničkom pojavljivanju sa strinom

Pogledaj galeriju

Upravo strah da bi se njegovi nećaci Louis i Charlotte mogli osjećati manje bitnima od najstarijeg brata Georgea, kojeg čeka kraljevska titula, istaknuo je princ Harry priznavši da se tijekom odrastanja često osjećao kao 'rezerva' za starijeg brata Williama.

Upravo svojim radom iz sjene, stručnjakinja za kraljevsku obitelj i njihovo ponašanje tvrdi da će tijekom godina upravo Sophie i Edward poslužiti kao pravi uzor mališanima.

SVE SE SNIMA...

Nisu se suzdržavali: Strastveni poljubac Meghan Markle i princa Harryja pred svima

Pogledaj galeriju