VRIJEME SAMO ZA NJIH

Zaboravili su na tren na sve loše stvari: Princ William 'vratio' Georgeu osmijeh na lice

12.04.2024 u 09:35

Bionic
Reading

Otkako je Kate Middleton operirana, te se doznalo da se bori s karcinomom, djecu nje i princa Williama nismo imali prilike vidjeti u javnosti. Princ i princeza od Walesa odlučili su ih 'sačuvati' od znatiželjne javnosti, dobro pazeći kako će im saopćiti majčinu dijagnozu. Djeci je sve to definitivno 'teško palo', stoga ne čudi da je William donio odluku da povede najstarijeg Georgea na utakmicu omiljenog mu kluba Aston Ville

Utakmica omiljenog Aston Ville, protiv kluba Lille OSC u četvrtfinalu UEFA-ine Europske konferencijske lige, imala je najbolji mogući tajming za članove britanske kraljevske obitelji, točnije za oca i sina, zaljubljenike u nogomet.

Riječ je naravno o princu Williamu koji je na utakmicu poveo najstarijeg sina, princa Georgea, kako bi s njim proveo kvalitetno vrijeme, ali i kako bi oboje barem na trenutak zaboravili na sve probleme.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Inače njihov odlazak na utakmicu ne bi izazvao toliku pažnju, no činjenica da je riječ o njihovom prvom zajedničkom izlasku otkako je Kate Middleton dijagnosticiran karcinom, zbog čega svi prolaze teške trenutke, vrijedna je pažnje. Fotografi su ih uhvatili kako navijaju na tribinama, no onaj entuzijazam i veselje, na koji smo navikli kod Georgea na utakmicama, nije bio vidljiv.

Na dječaku se vidjelo koliko ga tišti majčina bolest, a to je vidljivo i na fotografijama koje možete pogledati OVDJE. Tek tračak veselja pojavio mu se na lilcu nakon što je Ollie Watkins zabio prvi gol te večeri.

osmijesi i zagrljaji

Posljednji put u javnosti: Kate Middleton i princ William zračili su srećom s djecom

Pogledaj galeriju

I dok je 41-godišnji princ William bio u košulji preko koje je navukao vesticu, George je oko vrata imao prepoznatljivi šal Aston Ville.