o njoj se priča

Tko je atraktivna Splićanka koju gledamo u novom Netflixovom hitu 'Crooks'

17.04.2024 u 17:43

Bionic
Reading

Klara Mucci, pravog imena Klara Mučibabić, model je, pjevačica i glumica koja karijeru paralelno gradi u inozemstvu i Hrvatskoj. Publika ju je upoznala kroz RTL-ovu seriju 'Blago nama', u kojoj je glumila Ivanku

Na Netflix je friško stigla njemačka serija 'Crooks' (Pokvarenjaci), u kojoj novčić razbukta rat među bandama kriminalaca diljem Europe. Klara Mucci igra Alinu Ionescu, djevojku iz kriminalnog miljea u koju je zaljubljen jedan od glavnih likova. To je za Klaru samo jedan u nizu projekata na popularnoj streaming platformi.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Imala je manje uloge u Sviličićevu filmu 'Glas', 'Murini', 'Do kraja smrti', a može se pohvaliti i radom na filmovima 'The Ibiza Affair', 'An Impossibly Small Object' (u njemu nije bila samo glumica, već i scenografkinja i kostimografkinja) i 'Malo kraljevstvo' te nizozemskoj seriji 'Moordvrouw'. Kako je ranije izjavila, svoje česte angažmane u stranim projektima može zahvaliti dobrim agentima, ali i odličnom poznavanju engleskog jezika.

Klara Mucci Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic / CROPIX

'Vani je prilično komplicirano i teško doći do uloga. Suradnja s agencijom nije nužno garancija da ćete dobiti ulogu. Do uloge treba proći više selekcijskih krugova jer je obično riječ o velikim projektima. Mnogo je faktora o kojima ovisi realizacija samog projekta, pa samim time i kastinga. Uvjeti se mijenjaju, nekada i do samog snimanja. Postoji puno detalja koji mogu presuditi, od naglaska, preko fizičkih obilježja, do nacionalnosti', ispričala je za Večernji list.

Izvor: Društvene mreže

Inače, Klara je završila Prvu jezičnu gimnaziju u Splitu, a nakon toga upisala Tekstilno-tehnološki fakultet u Zagrebu. Ondje je završila prvostupnički studij modnog dizajna i magistrirala na teoriji i kulturi mode, a tijekom studija na TTF-u upisala je i glumu na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Pohađala je i satove pjevanja u zagrebačkoj Rock akademiji, a snimila je i duet sa Sašom Antićem. Pjesma se zove 'Mr Right'. Kako je ranije otkrila, voljela bi glumiti u nekoj komediji ili mjuziklu.

Okušala se u mačevanju, boksu, tenisu, jahanju te je izjavila da redovito vježba i nastoji održavati dobru kondiciju.