VI ZNATE PRIJE DRUGIH

Tko će od velike četvorke na tron Survivora?

31.05.2012 u 12:46

Bionic
Reading

Nakon dugih mjeseci preživljavanja i poigravanja na Kostarici, survivorovci su stigli do završnog obračuna u kojemu će se velika četvorka boriti za tron i 50 tisuća eura. Tko će pobijediti? Ako vi ne znate, tko bi znao

Gotovo tri mjeseca gledatelje pred malim televizijskim ekranima zabavljale su zgode i nezgode 18 regionalnih zvijezda, zvjezdica i ostalih u borbi s prirodom i čovjekom.

Već prvi dan Miju Begović gotovo je progutao val, nekoliko trenutaka potom Sebastian je otkrio vatru, Ava je dan-dva kasnije umalo postala delfinka. Uslijedila su toples kupanja i sunčanja, vrući poljupci, upitni seks i stvarna zaljubljivanja.

Paralelno s nizanjem čudnovatih događaja, jedni su ispadali na otok, drugi se vraćali, jedni se lažno tukli, drugi se samo tračali. Dani i ispadi su se nizali, mi smo ih sve teže pratili i stizali, no na koncu smo dočekali veliko finale uz još veće finaliste.

Prvi je mjesto u finalu uhvatio Sebastian, uslijedili su Milan i Vlada, da bi četvrto mjesto uhvatio Nikola. Gdje su tu cure, pitate se? Na otoku odbačenih u suzama poraza i gorčine? Kako koje. Zašto ih nema u finalu? Aleks tvrdi da su loše odigrale igru, ne držeći se zajedno. Mi dodajemo: drugi put budite mudrije jer svi dobro znamo da reality šouovi ne postoje bez kuhinja, kuhara i kuhača svih vrsta.

No to ionako ne spada u ovu našu priču. Recite vi nama radije tko će se u subotu popeti na najvišu stepenicu, uhvatiti ček od 50 tisuća eura i zadovoljno se svisoka osmjehnuti poraženim kompićima u preživljavanju.