S KABULSKIH ULICA

Tihomir Ladišić nakon Bliskog Istoka opet na HRT-u

04.09.2009 u 12:31

Bionic
Reading

Poznati hrvatski novinar Tihomir Ladišić, koji je s za Fox News Channel izvještavao s Bliskog Istoka, vratio se na Prisavlje nakon tri godine

Nakon brojnih reportaža iz Iraka, Afganistana i Libanona, Ladišić će, prema ugovornim obvezama, na HRT-u provesti najmanje godinu dana, donosi Novi List.

'Nedostajati će mi sredina u kojoj su ljudi uživali raditi, to beskrajno profesionalno uvažavanje i kolege spremne pomoći jedni drugima u svakom trenutku. Nedostajat će mi sredina u kojoj se nitko ne bavi zakulisnim igrama, podmetanjima, klanovskim borbama, već isključivo poslom', odgovorio je Ladišić na pitanje koje će mu bliskoistočno iskustvo najviše nedostajati.

No ističe da mu je ovo iskustvo bilo od neprocjenjive vrijednosti po pitanju učenja o najnovijim tehnologijama te produkcijskim rješenjima. 'Uvijek je odlično kada čovjek u svom poslu ima priliku otići van svojeg dvorišta i raditi s najboljima. To je veliki izazov i svakome tko ima priliku to bih preporučio', kazao je Ladišić.

Trenutačno po pitanju angažmana na HRT-u nema naročitih želja te je spreman odraditi svaku zadaću koju dobije od nadređenih urednika.