BEZ ZADRŠKE

Thomas Markle ponovno opleo po kćeri: ‘Volim Meghan, ali ne i ono što je postala’

28.07.2020 u 14:29

Bionic
Reading

Uoči skorašnjeg izlaska knjige kojom bi Meghan Markle i princ Harry trebali zadati i posljednji udarac kraljevskoj obitelji, oglasio se i otac vojvotkinje od Sussexa i kćeri i zetu poručio da je ovo najgori mogući trenutak za ovakav čin

Otac Meghan Markle niti ovoga puta nije bio blag prema svojoj kćeri, s kojom je zahladio odnose još uoči njezina vjenčanja s princom Harryjem, te od tada ne mogu pronaći način da se pomire i obnove svoj odnos. Thomas Markle ovoga je puta iskritizirao Meghan i Harryja zbog knjige 'Finding Freedom', koja će se uskoro naći na policama knjižara diljem svijeta, a koja će otkriti najnovije detalje iz kraljevske obitelji.

Kako je rekao Thomas Markle, iako svoju kćer voli, ne sviđa mu se nikako osoba kakvom je postala, a ne sviđa mu se ni to što će knjiga pojačati tenzije između članova kraljevske obitelji. Ime 76-godišnjeg Thomasa Marklea našlo je također svoje mjesto na stranicama knjige autora Omida Scobieja i Carolyn Durand, a iz svog doma u Meksiku je preko novinara The Suna poručio:

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Girl Up/The Duchess of Sussex / Ferrari / Profimedia

'Ovo je najgore vrijeme na svijetu za njih da se žale zbog ičega, jer previše ljudi trenutno pati zbog pandemije koronavirusa. Ja volim svoju kćer, no ne volim osobu kakva je postala.'

Iako će u knjižare stići tek za dva tjedna, biografija vojvode i vojvotkinje od Sussexa već je postala najprodavanija knjiga na britanskom Amazonu.