RAZVESELILA FANOVE

Tereza Kesovija sada je pokazala kako je izgledala u ranoj mladosti

14.04.2020 u 12:39

Bionic
Reading

Već punih 60 godina naša legendarna umjetnica diljem svijeta promovira hrvatsku glazbu, ali i rodne Konavle te Dubrovnik, grad u kojem je provela djetinjstvo, odrastanje i svoje prve glazbene korake. Nekadašnjih vremena Tereza Kesovija prisjetila se crno-bijelom fotografijom koju je dobila ovih dana

Nerijetko se naša popularna pjevačica prisjeća svojih trenutaka iz prošlosti te svoje obožavatelje na Instagramu voli počastiti fotografijama koje je rijetko tko imao priliku vidjeti. Tereza Kesovija sada je pokazala kako je izgledala u ranoj mladosti.

'Dobila sam danas ovu fotografiju iz mojih srednjoškolskih dana koja me je baš dirnula. Na slici smo Maja, majka poznate novinarke Ane Vele (lijevo dolje), Nela, Majina sestra (desno gore), Branka, moja prijateljica iz razreda (desno dolje) i ja. Sve četiri smo članice zbora Dubrovačkog radija i tamo sam prvi put nastupila javno (osim u crkvi), a radijski program je išao uživo', prisjetila se pjevačka diva.

Ljubav prema glazbi otkrila je vrlo rano, pa je pohađala nastavu u osnovnoj i srednjoj glazbenoj školi u svom rodnom gradu. U Zagrebu je diplomirala flautu na Muzičkoj akademiji.

'Kad sam krenula u muzičku školu, profesor mi je rekao kako flauta koju sam tada učila svirati ne valja. Rekla sam to roditeljima, otac je malo razmišljao te odlučio prodati jednog velikog prasca i kupiti mi novu. Tako da je prasac dao svoj život za moju flautu', ispričala je nedavno u HTV-ovom showu '5.com s Danielom'.

'Važno je ostati zdrav, zadržati vedar duh, ne izležavati se na lovorikama uspjeha, ne smatrati se najvećim i najjačim i iznad svega zadržati čistu savjest i miran san. To je moj recept. Mogla sam bezbroj puta pokleknuti u životu zbog svega što mi se događalo pa nisam. Vjerovala sam u sutrašnji dan, u to da ne može stalno padati kiša i da mora doći sunce', ispričala je ranije za 24sata.