NEUNIŠTIVA DIVA

Tereza Kesovija: 'Sve prolazi pa će proći i ovo. Moramo ići dalje jer život ide dalje'

25.03.2020 u 20:02

Bionic
Reading

Starija populacija, kojoj pripadam i naša legendarna glazbena treba biti opreznija od drugih. Ona je toga, kaže, dobro svjesna. I sama je nedavno testirana na koronavirus nakon što se razboljela od gripe. Svojim fanovima javlja da je dobro

Cijelog života bila je optimistična, jaka, ali i vrlo odgovorna, kako prema sebi, tako i prema drugima, pa tako i sve do dan danas. Tereza Kesovija drži se svih preporuka, mjera i savjeta Stožera civilne zaštite.

'Dragi moji prijatelji, dragi fanovi, imam potrebu oglasiti se kratkim priopćenjem jer dobivam brojne upite kako sam. Ja sam dobro, koliko dobro već čovijek može biti u ovim nesretnim okolnostima. Čuvajmo jedni druge i ohrabrimo jedni druge. Sve prolazi pa će proći i ovo. Moramo ići dalje jer život ide dalje a Vama svima hvala na izrazima potpore i ljubavi', kaže Tereza Kesovija na svom profilu na Instagramu.

Društvo u izolaciji joj pravi njezina ljubimica, kujica Nike - kavalirski king charles koja ima svu pažnju svijeta, a vrijeme krati i telefonskim razgovorima s Gabi Novak. Rekreira se na sobnom biciklu.

'Može se lijepo živjeti u karanteni. Gledam televiziju, filmove, čitam knjige, slušam glazbu, razmišljam o životu, što bih još voljela napraviti. Ova grozna psihoza ne djeluje na mene. Nema svrhe paničariti. Gledajte, pa epidemije se događaju, događat će se nažalost sigurno i poslije ove, kao što su se događale i puno puta u povijesti. Pa, pitajte Manolića, on se sigurno sjeća još i epidemije španjolske gripe koja je odnijela milijune života. Sada je samo nezgodno jer se s ovim virusom još nikada nismo susreli', pojasnila je pjevačka legenda nedavno za Jutarnji list.

Pravilno pranje ruku