razljutili su je

Tereza Kesovija oplela po neodgovornima: 'Šetaju bez zaštite, pričaju i pljuckaju i još su drski! I neodgovorne liječnike treba kazniti'

08.04.2020 u 09:46

Bionic
Reading

Glazbena legenda kaže da ne priznaje stanje dosade, jer netko ubiti dosadu, onda to tvrdi, može na bezbroj načina. Kako spada u rizičnu skupinu Tereza Kesovija od samog početka je shvatila ozbiljnost situacije, iako joj ona teško pada

'Izuzetno mi teško pada. U prvom redu nedisciplina pojedinaca. Evo, nedavno sam vidjela na HRT-u slike s tržnice Dolac: dva starija gospodina nonšalantno šeću tržnicom s rukama na leđima. Ni maske ni rukavice, usput glasno pričaju i pljuckaju. Mladi novinar zaustavi jednog od njih pitanjem: Zašto nemate masku i rukavice?, na što ovaj prilično drsko odgovori: A zašto?Tko ste vi i čime se bavite da bih ja vama morao odgovoriti? Ima li itko komentar za takav primitivan odgovor?', izjavila je Tereza Kesovija za Slobodnu Dalmaciju.

Dodala je kako krizni stožer znojnih lica padaju s nogu od umora i nespavanja pa ipak neumorno i dalje daju sve od sebe da bi pružili sve potrebne informacije o zaštiti protiv virusa. 'Pokažimo im svoju zahvalnost sljedeći dragocjene savjete', poručuje pjevačica.

Nedavno je otkrila kako je preboljela gripu. Kad su je pa su vas testirali na COVID-19 kaže da se nije bojala mogućeg pozitivnog nalaza jer po prirodi nije strašljivica. 'Osim kad moram vaditi krv, a to je često slučaj jer su mi vene tanke i krivudave. Sve ostalo me nimalo ne plaši. Mislim što ima biti, bit će!', tvrdi Tereza.

Na pitanje misli li da će se glazbenici brzo oporaviti od trenutne situacija ili će trebati proći neko vrijeme da se sve vrati u normalu kaže da će sve proći jer proći mora. 'Žrtava ima i bit će ih još, ali treba gledati s optimizmom na vrijeme koje dolazi. Eurosong će se održati sljedeće godine i oko toga ne vidim dramu. Što se glazbenika tiče, uvijek su bili snalažljivi, a vodeća imena će sigurno brže nadoknaditi propušteno', ističe glazbena diva. Ne poznajem pojam dosade i sigurno će, pručila je, nešto smisliti da zabavi svoju publiku dok je u izolaciji.

'U redovitom sam kontaktu s fanovima na svojoj Instagram stranici pa će o svemu biti na vrijeme obaviješteni, a i njihovi savjeti će mi dobro doći.

Pravilno pranje ruku