kod nje nema dosade

Tereza Kesovija družila se s Matom Rimcem pa isprobala njegovu jurilicu: 'Sve uspješne i velike ljude koje sam sretala u svom životu krasila je jednostavnost'

08.05.2020 u 11:50

Bionic
Reading

Na profilu legendarne umjetnice uvijek su neke zanimljive objave. Sada je pokazala nekoliko fotografija s druženja s uspješnim poduzetnikom i inovatorom Matom Rimcem za kojeg ima samo riječi hvale, a Tereza Kesovija je po svemu sudeći isprobala i jedan od trkaćih Rimčevih automobila

Tereza Kesovija voli biti u društvu mladih ljudi koji uživaju u njezinoj blizini jer je i sama mladog duha, uvijek zabavna.

'Vrijedan, pametan i skroman (osim u znanju i poslovanju). Eto, tako bi opisala Matu Rimca. No, to je ono što uvijek rado ističem - sve uspješne i velike ljude koje sam sretala u svom životu, krasila je ista vrlina - jednostavnost', piše pored fotografija pjevačke dive koja se družila s Matom Rimcem.

Nije poznato kad su i zbog koje prigodne nastale fotografije, a jednu sa zajedničkog susreta objavila je i Rimčeva djevojka, Katarina Lovrić na svom Instagram profilu. Očito su osjećaji oduševljenja obostrani jer je pored fotografije s pjevačicom lijepa ekonomistica napisala: 'Neponovljiva i jedinstvena Tere. Koliko energije i života'.

Podjetimo, Katarina Lovrić i Mate Rimac zajedno su već skoro pet godina. Tijekom veze postalo je jasno da ih vežu iste strasti - automobili, putovanja i društvo bliskih prijatelja no rijetko ih se može vidjeti na društvenim događanjima ili u iznošenju intime. Da uživaju i vezi i životu donekle daju uvid putem društvenih mreža.