nova glazbena nada

Tata Vuco u političare, a kćer Brigita na Doru: 'Ne pjevam ni slično kao on. Nije me ni učio pjevati, a sada mi pomaže oko pjevanja'

08.02.2021 u 10:14

Bionic
Reading

Već se neko vrijeme priča o kćeri pjevača Siniše Vuce koja je ljetos najavila da poput oca kreće u glazbene vode. Šira javnost će Brigitu Ivku Vuco imati priliku upoznati na njezinom prvom velikom javnom nastupu – na izboru pjesme za Euroviziju idućeg vikenda u Opatiji. Progovorila je o duetu s ocem i majčinstvu

Brigita Ivka Vuco je najmlađa od četvero Vucine djece, a na Dori će izvesti pjesmu 'Noći pijane' koju je sama napisala, a koju joj je pomogao uglazbiti sin Alke Vuice. 'Nisam ni planirala da ću biti pjevačica. Tata najviše priča sa mnom oko nastupa da se opustim. Doći ću tamo i biti svoja pa kako prođe - prođe', ispričala je Brigita Ivka Vuco za RTL Exkluziv.

Na pitanje o eventualnom duetu s poznatim ocem kaže da misli da nema glas za njegove pjesme. 'Ne pjevam ni slično kao on. On ima odličan glas; nije me ni učio pjevati, sada smo dobili priliku pa mi pomaže oko pjevanja', priznala je 21-godišnjakinja. Želju za pjevačkom karijerom dobila je u šestom mjesecu trudnoće.

Najmlađa Vucina mezimica je majka djevojčice, petomjesečne Gite, a majčinstvo joj je još uvijek na prvome mjestu. 'Svima je bio šok, ali kada je došla stvarno je uljepšala naš svijet i svi je volimo! Svi su oko nje, stvarno imam pomoći koliko god - super mi je', pohvalila se. Inače, sestra Katarina joj se također bavi glazbom dok brat Vilibald gradi uspješnu nogometnu karijeru. Izjavila je da od glazbe sluša Alku, Severinu i Rozgu, ali da se najčešće opušta uz trap i rap.