SVE SU UZELI U OBZIR

Tajni bunker, podzemni tuneli i električni automobil spreman za bijeg samo su dio sigurnosne opreme u novom domu Waynea Rooneyja

20.12.2019 u 10:14

Bionic
Reading

Nakon pljačke u bivšem domu Wayne i Coleen Rooney pravo bogatstvo uložili su u osiguranje nove, a nisu zanemarili ni moguće prirodne katastrofe. Evo što sve sadrži njihov 170 milijuna kuna vrijedna vila na sjeverozapadu Britanije

U neposrednoj blizini Manchestera i Liverpoola, u mjestašcu Cheshire ovih se dana punom parom radi na završetku novog luksuznog imanja bračnog para Rooney.

Slavni nogometaš i njegova supruga uložili su 170 milijuna kuna u novi dom u koji bi uskoro trebali useliti sa svoja četiri sina.

Ono po čemu je ovo imanje posebno su njegovi sigurnosni sistemi i posebna oprema koja je bila prioritet slavnoj obitelji. Britanski mediji pišu da je par inzistirao na izgradnji podzemnog skloništa u slučaju katastrofe, kao i tunela koji vodi do električnog automobila koji će biti u pripravnosti za potrebe bijega.

Nova kuća Waynea Rooneyja Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Također, mnogo je novca uloženo u osiguranje cijelog imanja, a sve zbog pljačke koja se u starom domu Rooney dogodila prije tri godine, a koja je na sve članove ostavila nepopravljive posljedice.

Coleen Rooney navodno od tog nesretnog događaja jako teško spava i strahuje za dobrobit i sigurnost svoje djece. Nakon pljačke ih čak jedva bez nadzora ostavlja u vrtu da se igraju. Sve to trebalo bi se promijeniti kada jednom usele u novi prostrani dom. U kući se nalazi šest velikih spavaćih soba, od kojih svaka ima svoju garderobu.

Prostrani dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja te nekoliko kupaonica. U suterenu je napravljen prostor za odmor i razonodu koji uključuje kino dvoranu s deset sjedećih mjesta, vinski podrum, bar, dječju igraonicu te prostorije za pranje odjeće. Ladanjsko imanje krije i vanjsku razonodu, pa se tu nalazi staja koja može primiti čak 15 konja, te uživati u jahanju okolicom.