SVE MU JE OPROSTILA

Ponovno bračna idila: Coleen Rooney nakon tri mjeseca skrivanja objavila intimne trenutke sa suprugom

08.11.2019 u 19:53

Bionic
Reading

Prije dva mjeseca Wayne Rooney krasio je naslovnice svjetskih tabloida zbog navodne ponovne prevare, kada je uhvaćen u ludoj zabavi s nepoznatom Amerikankom. Na neko vrijeme zbog toga se njegova supruga Coleen Rooney povukla iz javnosti, a sada je dokazala da njihovoj ljubavi nitko i ništa ne može naštetit

Krajem kolovoza Coleen Rooney suprugu Wayneu Rooneyju oprostila je navodno još jedan u nizu preljuba, kada je uhvaćen tijekom izlaska u intimnom druženju s nepoznatom mladom djevojkom. To je samo jedan u nizu skandala koji je tijekom godina engleski nogometaš priuštio svojoj supruzi s kojojm dijeli četvero djece, no njihov brak čini se, ništa ne može poljuljati.

Nakon skoro tri mjeseca šutnje i izbivanja iz javnosti i medija, gospođa Rooney objavila je fotografiju sa suprugom.

Na svom Twitter profilu pokazala je kako uživa sa suprugom i još jednim parom u večernjem izlasku u Londonu.

'Prošlo je neko vrijeme..Sjajno je tijekom tjedna izaći na druženje s dragim prijateljima', poručila je 33-godišnjakinja. Dobro raspoloženi parovi nisu skidali osmijehe s lica, a u suprugovu društvu Coleen je naprosto blistala.

Nekadašnji kapetan engleske reprezentacije u lipnju je proslavio jedanaestu godišnjicu braka s Coleen. Wayne i Coleen upoznali su se kad su imali 12 godina, a prohodali četiri godine kasnije kad je Rooney bio nepoznati dečko kojeg je uzdržavala majka, čistačica u osnovnoj školi.