holivudske ljubavi

Tajna veza Ryana Goslinga i Sandre Bullock: Nazivao ju je 'najboljom curom'

17.04.2024 u 09:56

Bionic
Reading

Hollywood je prepun ljubavnih priča, od kojih je većina već pomalo i zaboravljena. Prije dvadesetak godina par su bili i Ryan Gosling i Sandra Bullock, a tada 21-godišnji Gosling na setu filma zaljubio se u 16 godina stariju kolegicu

Danas je obiteljski čovjek koji svoju obitelj drži na okupu, a nekoć je bio pravi zavodnik na čiji su šarm pale brojne glumice. Naposlijetku ga je osvojila Eva Mendes s kojom ima i dvije kćerkice, no nekoć je Ryan Gosling drugu holivudsku junakinju nazivao 'najboljom djevojkom na svijetu'.

U Hollywoodu se Gosling proslavio i kao talentirani glumac, ali i pravi zavodnik pa je na setu filma 'Ubojstvo po planu' zaveo i 16 godina stariju Sandru Bullock.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Iako svoju vezu nikad nisu potvrdili, vjeruje se da su u vezi bili od 2001. do 2003. godine, a tijekom tih godina nerijetko se pojavljivali zajedno na crvenim tepisima na brojnim premijerama.

Na premijeri Goslingova filma 'The Believer' u rujnu 2001. grlili su se na crvenom tepihu, a šest mjeseci kasnije na premijeri zajedničkog filma 'Ubojstvo po planu' pojavili su se držeći se za ruke. Iako nisu riječima rekli da je riječ o ljubavi, govor njihovih tijela bio je lako čitljiv.

U veljači 2003. godine Bullock je prvi put progovorila o njihovoj vezi rekavši: 'Kada biste dodali riječ 'samo', to bi vjerojatno bila mala laž. Pa bih rekla da smo prijatelji.'

Iako nije točno jasno kada je veza završila, Gosling je čak nekoliko godina nakon rekao kako je bio u vezi s dvije najbolje djevojke na svijetu: za jednu je jasno da je riječ o kolegici Rachel McAdams s kojom se zaljubio na setu filma 'Bilježnica', a druga je najvjerojatnije baš Bullock koja još nikad nije progovorila o njihovoj intimi.

NAKON SMRTI PARTNERA

Sandra Bullock i dalje nosi crninu, ali osmijeh na lice joj se vratio

Pogledaj galeriju