sitne geste

Ryan Gosling odlučio posvetiti detalj iz filma voljenoj Evi Mendes

15.03.2024 u 08:28

Bionic
Reading

Holivudski miljenik Ryan Gosling u posljednje vrijeme radi 'punom parom', a nakon uspjeha u filmu 'Barbie sprema se i novi film u kojem je glumac detalj posvetio svojoj životnoj partnerici

Glumačku kemiju Ryana Goslinga i Emily Blunt vidjeli smo na ovogodišnjim Oscarima, a uskoro ćemo toj kemiji svjedočiti i na filmskim ekranima. Gosling i Blunt zajedno će glumiti u filmu 'The Fall Guy', a popularni je glumac simpatičnu komponentnu filma posvetio svojoj Evi Mendes.

Akcijska komedija u režiji Davida Leitcha i scenarista Drewa Pearcea prema Goslingovom prijedlogu dobila je i jedan simpatičan moment koji će se svidjeti gledateljima.

Promovirajući svoj najnoviji projekt u Teksasu, Gosling je otkrio kako je intervenirao u film predloživši da psić iz filma razumije samo francuski jezik.

  • +2
Ryan Gosling Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ideja je zapravo hommage jednom od Evinih pokojnih ljubimaca kojem je glumac htio odati posebnu počast: 'Eva je imala psa po imenu Hugo koji je bio belgijski ovčar koji je bio napadački pas. Govorio je samo francuski. Sada je preminuo, pa mu je ovo moj hommage.'

Ryanov prijedlog svidio se i redatelju koji je ideju odmah prihvatio.

'Htjeli smo uvesti ovaj dodatni lik u kombinaciju... Dodavanje životinje na set je uvijek super', izjavio je Leitch.